Eladó ház Szigethalom 87 nm
Eladó ház Szigethalom 87 nm
Eladó ház Szigethalom 87 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7781845
Referenciaszám: H469611
Frissítve: 2 hónapja

Szigethalom eladó családi ház 3 szobás: 71,8 millió Ft

71,8 millió Ft
825 287 Ft/m²
87 m²
Alapterület
443 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 771 Ft
Második évtől
303 415 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges lehetőség Szigethalmon! Eladó egy nettó 87 négyzetméteres (bruttó 133 négyzetméteres) nappali plusz két szobás családi ház, amely Szigethalom közelében, a Kis Duna partján található. Ez az otthon tökéletes választás azoknak, akik egy modern és kényelmes életstílust szeretnének a természet szomszédságában. Az ingatlan alapja a masszív 30 cm vastag téglafalazat, amely tartósságot és stabilitást biztosít. Az épület 8 cm vastag szigeteléssel van ellátva, amely hatékonyan megőrzi a meleget a hideg téli hónapokban, és hűvöset a forró nyári napokon. A tető cserépfedéssel rendelkezik, ami nemcsak Esztétikailag vonzó, hanem hosszú élettartammal is bír. A műanyag, hőszigetelt nyílászárók további hőszigetelést nyújtanak, és biztosítják a csendes és nyugodt légkört a házban. Az ingatlan rendelkezik egy szolárrendszerrel is, amelyhez egy 500 literes puffertartály tartozik. Ez a modern és fenntartható rendszer a fűtést és a melegvízellátást biztosítja, csökkentve ezzel az energiaköltségeket és környezettudatos megoldást kínálva. Az alternatív fűtési lehetőségként egy vegyestüzelésű kazán áll rendelkezésre. A hőleadás a padlófűtés és lapradiátorok segítségével történik, így biztosítva a kellemes hőmérsékletet minden helyiségben. A ház alatt egy 23 négyzetméteres pince található, ahol a gépészet kapott helyet, így tökéletesen rendezett és kényelmes környezetben helyezhető el. Az épületet napfény járja körbe, így reggeltől estig világos és barátságos atmoszférát biztosítva. A 443 négyzetméteres telek gondozott és praktikusan kialakított, kisebb konyhakerttel és játszótérrel, ahol a gyerekek önfeledten játszhatnak és élvezhetik a szabadban töltött időt. A kertben található nyári konyha pedig tökéletes helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, ahol kellemes időtöltést biztosít. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2014
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY