Eladó ház Szentendre 262 nm
Eladó ház Szentendre 262 nm
Eladó ház Szentendre 262 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8171457
Referenciaszám: 19003
Frissítve: 2 napja

Szentendre eladó családi ház 5+1 fél szobás: 162,5 millió Ft

162,5 millió Ft
620 229 Ft/m²
262 m²
Alapterület
1051 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 531 341 Ft
Második évtől
686 698 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendrén – PISMÁNY ALJÁBAN – ELADÓ egy 1051 nm-es telken fekvő nettó 262 nm-es önálló, két generációs, 2 LAKÁSOS családi ház GARÁZZSAL, NAGY TERASZOKKAL. Az ingatlan 1995-ben épült porotherm 38-as téglából, kívülről dryvit szigeteléssel, 1 éve új színezéssel, a tetőt Bramac betoncserép fedi, 12 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A födém előre gyártott vasbeton gerenda + béléstest rendszerű. Jó állapotú, a külső nyílászárók műanyag thermo üvegesek, redőnnyel felszereltek, a biztonságért riasztó rendszer felel mindkét lakásban. Egy szintes, két külön bejárattal, egy helyrajzi számon. 1. lakás - 106,1 nm-es + 9, 2 nm terasz: amerikai konyhás nappali, kamra, kádas, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba, hálószoba és dolgozó szoba. 2. lakás – 128,5 nm-es + 5 nm terasz: előtér, étkezős konyha, nagy nappali terasz kapcsolatokkal, 2 hálószoba, dolgozószoba, zuhanyzós és kádas fürdőszoba, külön Wc is + be lett építve egy része a tetőtérnek, itt a ruhák szárítása és a holmik tárolására tökéletes. • közös fedett nyitott tornác: 13, 4 nm-es Garázs szinten 2 autó számára kényelmes beállást biztosít, itt ipari áram is megtalálható, ami az elektromos autók számára megfelelő, van kazánház és mosókonyha is szaunával. A garázs szintről mindkét lakás megközelíthető betonlépcsőn keresztül. Fűtésről gázkazán, cserépkályha, kandalló és padlófűtés és hőszivattyús klíma felel. A kert nagyságának köszönhetően körbejárható, tele van fával és virágokkal, kút is található. Befektetésre is tökéletes, kiadás szempontjából. Lakóház besorolású, összközműves, hitelezhető, tehermentes, igény szerint 1 hónap múlva költözhető. Közlekedés szempontjából mindkét buszmegálló 8 perce található, szintén a gyógyszertár dohánybolt és a kínai üzletház. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Terasz:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY