Eladó ház Szentendre 196 nm
Eladó ház Szentendre 196 nm
Eladó ház Szentendre 196 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8141400
Referenciaszám: M280599-4666428
Frissítve: ma

Szentendre eladó családi ház 7+1 fél szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
815 816 Ft/m²
196 m²
Alapterület
1018 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 839 Ft
Második évtől
675 710 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház, Szentendre, Boldogtanya, zárt lakópark, panoráma, 184 négyzetméter, 7 és fél szoba, dupla garázs! Szentendre Boldogtanya részén eladó önálló, körbejárható, kétszintes családi ház. Összesen 184nm + 36nm garázs + 27nm terasz. Az egyedi tervezésű könnyűszerkezetes családi ház Wolf szisztémával épült, ETA minősítéssel és ÉMI engedéllyel rendelkező több évtizedes szakmai múlttal rendelkező Wolf Kft. által gyártott szerkezetből. A ház dupla komfortos, cirkófűtéses, kandalló építésére lehetőség kiépített, légkondicionált, riasztóval felszerelt, dupla garázsos. A konyha gépesített, az ablakok redőnyösek és szúnyoghálóval ellátottak. A ház napfényes, tágas terekkel rendelkezik, a nappalin, a szobákon és a fürdőszobákon kívül a funkcionális helyiségek: a mosókonyha, a gardrób, az éléskamra, a kazánház is az ottlakók kényelmét szolgálják. Minden közmű a földben lett vezetve, légkábelek nincsenek, a ház fenntartási költségei a jó hőszigetelésnek köszönhetően alacsonyak. A kert parkosított, gondozott. Az ingatlan tehermentes, tulajdoni viszonya rendezett. Ideális választás minden korosztálynak, akik elegáns környezetben, csendes, jó levegőjű otthonra vágynak. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére, a kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin Budapest III. kerület 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin Budapest III. kerület 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY