Eladó ház Szentendre 200 nm
Eladó ház Szentendre 200 nm
Eladó ház Szentendre 200 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8130724
Referenciaszám: 18518
Frissítve: 2 napja

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 164,9 millió Ft

164,9 millió Ft
824 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1752 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 539 188 Ft
Második évtől
696 840 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendrén – SZARVASHEGYEN- ELADÓ egy ÚJSZERŰ, 1752 nm-es telken fekvő, 200 nm-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, NAGY TERASSZAL, EGY ÁLLÁSOS GARÁZZSAL és NAPELEMMEL. Az ingatlan 2022-ben épült porotherm téglából, statikailag és műszakilag hibátlan állapotú, minőségi alapanyagokból készült saját részre, de időközben változtak a körülmények, így az eladás ennek köszönhető. A külső homlokzati szigetelés 15 cm- vastag, a tetőt bramac beton cserép fedi, szigetelve van 30 cm-es fújt szigeteléssel, a födém betonból van. Külső nyílászárók műanyag thermo üvegesek, nagy méretüknek köszönhetően az örök panorámát, konkrétan a Dunakanyart lehet látni. Elosztását tekintve az alsó szinten található egy nagy légtér, itt 2 szobát is ki lehet alakítani, akár konyhának is van lehetőség a vizes blokk rendelkezésre állna. Van egy zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel, kazánház és egy egyállásos garázs, itt elektromos autó töltésre is van lehetőség. Az emeleten kialakításra került két hálószoba, egy amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával, a nappaliból hatalmas terasz kapcsolat van egy tekintélyt parancsoló kilátással, ami elvehetetlen, Dunára néző. Úgy lett kialakítva az összes szoba a nagy ablakokkal, hogy a kilátást tudjuk csodálni. Ezen a szinten van egy fürdőszoba, itt kád van, Wc-vel, törülköző szárítóval, előtér, ami előszobaként funkcionál, innen nyílik egy mosdó helyiség, piszoárral. Fűtésért padlófűtés, napelem, elektromos fűtés, légkondi felel. A napelemnek köszönhetően áram számla nincs, a víz 2-4 ezer körül alakul általában. Gáz és csatorna nincs, zárt emésztő rendszert alakítottak ki. A kertet elektromos kapun keresztül közelíthetjük meg, végig viacolorral burkolt a garázsig, ahol egy autó számára van lehetőség, de a kertbe még sok autó elfér. A ház megközelítését autósoknak ajánljuk figyelmébe, mert dombosabb területen fekszik. Kivett hétvégi ház besorolású, hitelezhető igény szerint. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY