Eladó ház Szentendre 350 nm
Eladó ház Szentendre 350 nm
Eladó ház Szentendre 350 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8120554
Referenciaszám: 18432
Frissítve: 2 napja

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
600 000 Ft/m²
350 m²
Alapterület
1716 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 686 656 Ft
Második évtől
887 425 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzelj el egy olyan helyet, ahol a varázslatos építészeti stílus és a természet harmóniája öleli körbe családodat. Üdvözöllek a Szentendrei Csodaországban, ahol ez a mesés családi ház vár rád és szeretteidre! Ez a 1989-ben, a legmagasabb minőségű 38-as téglából épült kincs, amely egy valódi otthon érzetét nyújtja minden porcikájában. Az építészet finom részletei és a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak arról, hogy itt minden egyes pillanat felejthetetlen legyen. Belépve az otthonba, az előszoba meleg fogadása után azonnal átélheted a nyugalmat és a békét. A földszinten egy tágas és világos konyha étkezővel és egy hatalmas nappali cserépkályhával hívogat, ahol a család összejöhet és közös pillanatokat tölthet el. Az erdőre néző terasz pedig egyenesen a nyugalom oázisába repít. A szuterénben egy egész wellness paradicsom várja felfedezésre! Kényeztesd tested és lelked a szauna és a belső medence által nyújtott békével és frissességgel. A garázs pedig nemcsak autódnak biztosít otthont, hanem egy praktikus és rendezett helyet is nyújt a tároláshoz és a műhelymunkához. Az emeleten két hálószoba vár, melyek mindegyikéhez saját erkély és kényelmes kialakítás tartozik. A nagyobb hálószobából különleges élményként merülhetsz el a saját kádas fürdőszobában. Ez a gyönyörű otthon nemcsak szép, hanem praktikus is. A modern cirkó padlófűtés minden helyiséget meleggel ölel át, míg a hangulatos cserépkályha varázslatos melegséget áraszt a hideg téli estéken. A telek maga egy festői park, ami 1716 négyzetméteren terül el, és lenyűgöző kilátást nyújt az erdőre. Itt a természet közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban találkozik. Ha a családi életet a természet ölelésében képzeled el, akkor ez a csodálatos otthon Szentendrén a tökéletes választás számodra. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és lépj be a mesés otthonok világába még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1989
Erkély:
16 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY