Eladó ház Szentendre, Pismány 298 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 298 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 298 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161728
Referenciaszám: 7029_astra
Frissítve: 2 napja

Szentendre eladó családi ház 5 szobás: 349 millió Ft

349 millió Ft
1 171 141 Ft/m²
298 m²
Alapterület
1 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 141 157 Ft
Második évtől
1 474 815 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pismány egyik modern épületekkel határolt csendes utcájában eladó egy frissen felújított luxus villa. Az épület 2015-ben épült, de két éve teljeskörű felújítást kapott és belső terei is megváltoztak, növelve a kényelmet és praktikumot! A mediterrán stílusú tetőszerkezet valamint az üvegkorláttal szegélyezett teraszok impozáns külsőt kölcsönöznek az ingatlannak! A pince szinten (mely az épület teraszával megegyező magasságban épült és természetes megvilágítással rendelkezik), két elektromos kapun keresztül megközelíthető dupla beállásos garázs, mosókonyha (ide a központi ruhaledobón érkeznek a mosást igénylő ruhadarabok), gépészeti részleg, valamint tároló szekrények találhatóak. A z épület földszintjén (lakószint) egy elegáns fürdőszoba, tágas nappali, egy hálószoba, egy közel 9 nm-es álom gardrób, egy étkezős konyha és egy nagy terasz található, amely a belső kertre tekint, elvehetetlen panorámával a Kő hegy irányába. Az emeleten három égtáj felé tekintő, dekor tapétával díszített hálószoba, tágas fürdőszoba és az épület kert felé tekintő két oldalfalán végig futó, fantasztikus panorámára tekintő 51 nm-es terasz. Az épület energiatakarékossága a 20 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszernek köszönheti. A 889 nm-es telek nagy része műfűvel borított. Itt kapott helyet a kert ékessége, a 4 személyes Wellis jacuzzi is! Az épület és az utca felöli kerítés közötti terület élő növényzete köré öntözőrendszer került telepítésre. A garázsokhoz vezető térkövezett lejáró alatt fűtőszálak helyezkednek el, segítve a téli időszakan a biztonságos behajtást. Az ingatlan biztonságát riasztórendszer biztosítja, az egyedi hangulatát a külső és belső hangulatvilágítás nyújtja. Ajánlom ezt az ingatlant mindazok számára, akiknek fontos a luxus, az elegancia, a napfény, a tágas térérzet, és a prémium kategóriás műszaki tartalom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Mirtil Óbuda Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 947 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Mirtil Óbuda Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 947 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY