Eladó ház Szendrő 81 nm
Eladó ház Szendrő 81 nm
Eladó ház Szendrő 81 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8166130
Referenciaszám: 28317
Feltöltve: 4 napja

Szendrő eladó családi ház 3 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
222 222 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Szendrő csendes utcájában ezt az újszerű, teljesen felújított családi házat, mely most remek áron lehet az Öné! Csendes családi házas övezetben, jó környéken található az ingatlan, mely 2014- ben épült, 81 m2-es alapterületű és egy 1000 m2-es telken helyezkedik el. A ház alápincézett, mely száraz, és akár lakórésznek is kialakítható. A villany és a víz be van vezetve az ingatlanba, a gáz a telken belül van. Az ingatlan 2014-ben HB30-as téglából épült, igényesen, teljes körűen fel lett újítva, mely most lett készen. Ezek a következők voltak: - Új teljesen felújított tetőszerkezet, cserép héjazattal - Külső hőszigetelés (5 cm) - Külső falazata, színezett, nemes vakolattal bevont - Új vízelvezető csatornarendszer - Új villany és víz rendszer cseréje - Új műanyag ablakok - Új magasfényű laminált padló burkolat a konyha+nappaliban - Új laminált padló burkolatok a szobákban - Új fa beltéri ajtók - Új fa bejárati ajtó - Új igényesen kialakított fürdőszoba A lakás jellemzői: - 3 szoba - 1 nappali + étkező - 1 konyha -1 fürdőszoba wc-vel Most rendkívüli áron megvásárolhatja ezt az ingatlant! Per és tehermentes! Megvásárlása után azonnal költözhető! Falusi CSOKRA is megvásárolható!!! ( Terasz beépítéssel, melynek az alapja már megvan) Teljeskörű ügyintézést is vállalok! ( Hitel, CSOK, BABAVÁRÓ, FALUSI CSOK, SZEMÉLYI KÖLCSÖN, ÜGYVÉD, KIVITELEZŐ, ENERGETIKA, FÖLDMÉRŐ! ) További információért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen telefonon, a hét minden napján elérhető vagyok az Ön számára! Ünnepnapokon is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY