Eladó ház Szendrő, Sallai utca 85 nm
Eladó ház Szendrő, Sallai utca 85 nm
Eladó ház Szendrő, Sallai utca 85 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8162353
Feltöltve: 11 napja

Szendrő eladó családi ház 3+1 fél szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
187 059 Ft/m²
85 m²
Alapterület
635 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 990 Ft
Második évtől
67 191 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Szendrőben, de most figyelj! Képzeld el, hogy egy csendes utcában sétálsz, és hirtelen felcsillan a szemed... Nem, nem egy lottónyeremény, hanem egy családi ház Szendrő központjában! Csak 15.900.000 HUF-ért, na, hát ez nem semmi! 85 m2 tömény boldogság vár benneteket 3 szobával! Mi az, amit kapni fogsz ennyi pénzért? Teljes közművesítés - nem kell bajlódni a vödörrel! Csendes utca, ahol csak a fák suttognak - és a szomszéd néha énekel. 635 m2-es telek, rendezett udvarral és kerttel - igen, szabadon csinálhatsz fellépőt is! Belépés előszobán keresztül - mert miért ne? Tágas és világos nappali, ami az előtérből nyílik - itt még a nap is boldogabb. 2005-ben felújítva, új szalagparkettával több helyiségben - frissítsd a tánclépéseidet is! Gázkonvektoros fűtés és kandalló - mert télen is lehet romantikázni. Cseréptető - esős napokon szimfóniát hallgathatsz! Kert és udvar a család kikapcsolódására - kutyás agility pálya vagy babaház? Rajtatok múlik! Garázs az udvaron - egy hely az autódnak (vagy a kerti törpéidnek). Ez az ingatlan ideális választás lehet gyermekes családok számára is - boldog gyerekek, boldog szülők, boldog élet! Ne várj tovább! Hívj most és költözz Szendrő szívébe! Mi már most irigyeljük a jövőbeli lakókat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáti Miklós Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 400 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáti Miklós Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 400 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY