Eladó ház Szelevény 79 nm
Eladó ház Szelevény 79 nm
Eladó ház Szelevény 79 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8163570
Referenciaszám: 169650
Feltöltve: 6 napja

Szelevény eladó családi ház 2 szobás: 8,95 millió Ft

8,95 millió Ft
8 524 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1050 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 265 Ft
Második évtől
37 821 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169650 hivatkozási számú szelevényi családi ház. A szelevényi családi ház jellemzői: - 1025m2  telken -  1960-as években beton alapra épült 79 m2  hasznos alapterületű vegyes falazatú családi ház - melyben kialakításra került két külön nyíló szoba, közlekedő, zuhanytálcás fürdő külön illem helységgel, étkező, konyha - a szobák padozata laminált, padló, konyha, étkező, konyha, fürdő, illem helység járólap burkolást kapott - nyílászárók anyaga fa - tetőfedő anyaga pala - otthon melegét gáz konvektorok biztosítják - a családi ház 2012-ben felújításon esett át, melyben a konyha, étkező, közlekedő burkolata cseréje megtörtént, illetve a szobák laminált padló burkolatot kapott - 2012-ben a közlekedő, és az étkező  falazata körbe lett lambériázva - autónak a beállást telken belül, kocsi beálló biztosítja - a családi házhoz tartoznak még tárolók - a telken található egy fedett kerti kiülő, mely baráti családi össze jöveteleknek ad otthont - szelevényi családi ház a falu központjához közel, aszfaltos út mellet helyezkedik el - a faluban, óvoda, orvosi ellátás, gyógyszertár működik - mindennapi élethez szükséges bevásárlást Coop bolt, és kisebb bolt biztosítja - munkahely szempontjából céges járatok indulnak Kecskemét Phonix Mecanó, Mercedes Benz, SMP Hungary  gyáraiba, illetve Kunszentmárton Ipari parkban lehetséges - Szelevény barátságos kis falu Jász - Nagykun - Szolnok vármegyében Tiszazug szívében helyezkedik el, a Hármas Kőrös folyó partján - Horgász szerelmeseinek a falu határában a tehenes Holtág egy kiváló  pihenés, kikapcsolódási lehetőség - fürdőzésre, strandolásra a termál vizéről híres üdülő falu Cserkeszőlőben van lehetőség, mely a falutól kb 8 km-re helyezkedik el illetve a Tisza és a Hármas Kőrös találkozásánál húzódó közkedvelt Csongrádi Körös Torok szabad strandja és nyáron folyamatos programokkal ad lehetőséget a szórakozásra kikapcsolódásra vágyóknak, mely a falutól kb 15 km-re helyezkedik el - ezért a szelevényi családi ház nyaralónak, befektetésnek is egy kiváló lehetőség Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szelevényi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169650 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kripnerné Felföldi Rózsa Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kripnerné Felföldi Rózsa Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY