Eladó ház Székesfehérvár 130 nm
Eladó ház Székesfehérvár 130 nm
Eladó ház Székesfehérvár 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166011
Referenciaszám: H487068
Frissítve: 3 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 99,5 millió Ft

99,5 millió Ft
765 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
10770000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 344 Ft
Második évtől
420 470 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár családiházas övezetében, 170 nm-es, korszerűen felújított, napelemmel ellátott családi ház eladó! Tekintse meg az ingatlanról készült vidónkat az Otthon Centrum oldalán a H463953 reszitrációs számon! Székesfehérváron az M7 autópályától 1 km-re, 5 szobás, két szintes családiház eladó! Az épület két szintes. Az alsó szintre egy fedett előszobán keresztül juthatunk be. Innen a konyha-étkezőbe és a nappaliba jutunk. Nappaliban helyet kapott lépcsőházból az emeleti szintre, ahol a hálószobák, fürdőszoba és egy gardrób szoba található. Az alsó szinten egy fürdőszoba és egy hálószoba került még kialakításra. Az épület betonsáv alapra, tégla falazattal, zsindely tetőfedéssel épült. A tulajdonosok a teljes felújítást elvégezték. Megújultak a nyílászárók, beltéri ajtók, a fürdőszobákban új szaniterek és burkolatok lettek beépítve. A konyhába új konyhabútor került, a nappaliba egy hasznos kandalló beépítése is megtörtént. 8cm-es külső szigetelés és néhány hete elkészült 8KW-os, Huawei bővíthető inverter gondoskodik a fűtés és villanyszámla nélkülözéséről legalább 10 évig. Fűtésről napelemmel működtetett villanykazán és alternatív fűtésként gázkazán és kandalló, hőleadásról radiátorok gondoskodnak. Rezsiköltség leszűkül a vízdíjra és szemétszállítási díjra. Az emeleti szinten a hálószobákban fűtő-hűtő klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A 1077 nm-es szépen gondozott telken található egy melléképület három autó parkolására alkalmas garázzsal, tárolóval, fedett kiülő, kerti épített sütővel és az a kertészkedésre alkalmas terület veteményessel és gyümölcsfákkal. Az udvar nagy része térkővel burkolt, gondozásmentes. A kert minden szempontból alkalmas pihenésre, kertészkedésre, családi rendezvényekre egyaránt. Az ingatlan könnyen megközelíthető, az M7 autópálya néhány perc alatt elérhető. Főbb bevásárló központok 1 km-en belül találhatóak. Csendes, nyugodt utca, könnyen megközelíthető közúton és gyalogosan is. Maximális állami támogatások mellett ezekkel a kedvezményekkel juthat hozzá álmai ingatlanához: CSOK PLUSZ, Babaváró 11.000000,-Ft, Kamattámogatott hitel 15. 000.000,-Ft /3 %, illetékmentesség. Soha nem látott kedvezményekért forduljon Hitel tanácsadónkhoz, aki díjmentes ügyintézéssel segít eligazodni a bonyolult banki folyamatokban. Az ingatlan megvásárolni, megtekinteni csak az Otthon Centrum közvetítésén keresztül, megtekintése kizárólag előzetes időpont egyeztetés után lehetséges. Hívjon, nézze meg! OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
1990
Erkély:
6 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domokos Viktória Otthon Centrum - Várpalota Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domokos Viktória Otthon Centrum - Várpalota Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY