Eladó ház Székesfehérvár, családi házas övezet 240 nm
Eladó ház Székesfehérvár, családi házas övezet 240 nm
Eladó ház Székesfehérvár, családi házas övezet 240 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7830396
Referenciaszám: M250116
Frissítve: 3 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 4 szobás: 99,5 millió Ft

99,5 millió Ft
414 584 Ft/m²
240 m²
Alapterület
606 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 344 Ft
Második évtől
420 470 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes otthon csendes környezetben! Csodálatos lehetőség vár azokra, akik egy igazi otthont keresnek Maroshegyen. Ezen a 606 m2-es telken található egy 240 m2-es kétszintes családi ház, amely minden igényt kielégít. Ez az ingatlan nem csak egy egyszerű ház. A földszinten egy jelenleg üzemelő fodrász szalon, felújítandó szobák, egy tágas garázs+műhely és kényelmes gépkocsibeálló található. Az emeleten előtér, egy modern amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba és egy praktikus háztartási helyiség várja az új tulajdonost. AZ INGATLANON TALÁLHATÓ EGY 10KW-OS 70m2 TERÜLETÜ VISSZATÖLTHETŐ NAPELEMRENDSZER. A közelben számos kényelmi lehetőség található, beleértve bevásárló központokat, szupermarketet, iskolát, óvodát, bölcsödét, gyógyszertárat és orvosi rendelőt. A természetkedvelőknek öröm lesz a sóstói természetvédelmi terület közelsége. Az M7-es autópálya közelében elhelyezkedő ingatlan gyors és kényelmes hozzáférést biztosít Budapest és a Balaton irányába egyaránt. Cégünk az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll a kedves vevő rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette ez a családi ház az érdeklődését hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY