Eladó ház Székesfehérvár 80 nm
Eladó ház Székesfehérvár 80 nm
Eladó ház Székesfehérvár 80 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7747879
Referenciaszám: HZ067922
Frissítve: ma

Székesfehérvár eladó családi ház 4 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
850 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
411 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 346 Ft
Második évtől
287 357 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron, 80 nm-es újépítésű, könnyűszerkezetes családi ház eladó!A ház Feketehegy kedvelt utcájában fog épülni, 411 nm-es saroktelken. Minőségi, fa szerkezetű anyagból elkészülő ingatlan több rétegű hőszigeteléssel lesz ellátva. Energiaigényét tekintve szinte 0 energiaigényűnek tervezett ingatlan. A fűtés a padlóba beépített fűtőszálakkal lesz megoldva, mely megoldás biztosítja az okos megoldásos fűtést, mely szerint a bútorzatot érzékelik a fűtőszálak és ott nem fűt. Az épület sávalapjai vasbeton. A külső falak 10 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapnak. Az ablakok műanyag, hőszigetelt 3 rétegűek. A lapostetős megoldás remek lehetőséget nyújt, akár emeleti szint építésére is. A födém szigeteléssel ellátott. Az ingatlan minden helyiségében VINYL minőségi padlóburkolatok kerülnek. A szaniterek, beltéri ajtók bizonyos kereten belül választhatók, a felett pedig felárral.A remek elosztásának köszönhetően tágas tereket kapunk, a 19 nm-es terasz pedig további kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. A ház elosztása:-3 szoba-1 gardróbszoba-konyha-nappali+étkező-előszoba-2 fürdőszoba (egyik wc-vel ellátott)-wc-kamra-terasz.Az ingatlantól sétatávolságra elérhető buszmegálló is.Ha csendes, nyugodt helyen képzeli el új otthonát akkor ezt a lehetőséget ne hagyja ki!Erre nem kell fél éveket várnia, hogy elkészüljön és be tudjon költözni.Bővebb információk miatt keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Erkély:
18,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY