Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 338 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 338 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 338 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168703
Referenciaszám: H486946
Feltöltve: 2 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 6 szobás: 364,9 millió Ft

364,9 millió Ft
1 079 586 Ft/m²
338 m²
Alapterület
1421 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 193 146 Ft
Második évtől
1 542 006 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron, az Öreghegy szívében, a háromágú Millenniumi emlékmű közelében eladó egy impozáns, önálló családi ház. Az ingatlan csendes, családi házas környezetben található, ahol a nyugalom és a madárcsicsergés garantált. A bruttó 474 m2-es (nettó 338 m2) ház egy 1421 m2-es, parkosított dupla telken helyezkedik el, amely két utcára nyílik, és többállásos parkolóval rendelkezik. Az ingatlan 2006-ban teljes felújításon és bővítésen esett át. A falak Porotherm 30-as téglából épültek, 8 cm-es külső hőszigeteléssel. Két külön bejáratú lakás található benne, mindegyik külön gázkazánnal és gázórával felszerelve, így az épület energiafelhasználása belefér a rezsicsökkentett kedvezményes árkategóriába. A ház modern felszereltséggel rendelkezik, mint például kamera rendszer, automata öntözőrendszer, robotfűnyírók és okos otthon vezérlő. A kertben fenyőfák, óriás virágú hibiszkuszok, hortenziák, kerti pavilon, sütögető, kerti tó koi pontyokkal és tavirózsákkal teszik még vonzóbbá az ingatlant. Az első és a második szint külön bejárattal rendelkezik, két teljesen különálló lakrészt biztosítva, amelyeket igény szerint egybe lehet nyitni. Pinceszinten: - garázs - tároló - fürdőszoba - hobbi szoba - szauna - bár és borozó Első szinten: - 45 m2-es nappali terasz kapcsolattal - étkező - konyha - fürdőszoba - hálószoba - emeleti lakás bejárata - garázs - tároló helyiség Felső szinten: - 26,6 m2-es nappali erkély kapcsolattal - 2 hálószoba - gardróbszoba - fürdőszoba - WC - konyha - étkező - kamra - háztartási helyiség - panorámás erkély Ez az ingatlan alkalmas nagy családok számára, kényelmes és biztonságos otthont kínálva. Kiváló választás két generáció együttélésére is, hiszen két külön lakás található benne. Ezen kívül ideális helyszín lehet vállalkozások, például ügyvédi irodák vagy magánorvosi rendelők számára. Patinás, elegáns helyen lehet vállalkozása és egyben külön nyugalmas élettere is. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen igényes és folyamatosan karbantartott ingatlan tulajdonosa legyen Székesfehérvár egyik legkedveltebb részén! A két lakás külön-külön is megvásárolható, alapterületük egyenként NETTÓ 160 m2, áruk 185 000 000 Ft/ lakás.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Erkély:
7,6 m²
Terasz:
15,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY