Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 177 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 177 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 177 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133720
Referenciaszám: H485409
Frissítve: 30 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
593 220 Ft/m²
177 m²
Alapterület
1184 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 343 328 Ft
Második évtől
443 712 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Székesfehérváron Öreghegy közkedvelt részén a Millenniumi emlékmű szomszédságában, egy 177 m2-es, kétszintes, 5 szobás családi házat. A ház adottságait, paramétereit tekintve akár több generáció részére is ajánljuk. A TELEK mérete 1200 m2. Építési vállalkozók jelentkezését egyaránt várjuk, mivel az ingatlanból többlakásos társasház is kialakítható. Az ingatlan 1979-ben épült beton sávalapra, B30 -as téglából, beton födémmel, gerendás tartószerkezettel, pala tetővel ellátva. A háznak az emeleti része teljes felújításon esett át, nyílászárók, padló burkolatok, a fűtés rendszer korszerűsítése ill.cseréje megtörtént. Az ingatlan külső szigetelése is elkészült. Az alsó szint felújítása az új tulajdonosra vár. Egy terjedelmes pince is tartozik az épülethez. A 80 m2-es tetőtér beépítésére megvoltak a koncepciók, de nem valósult meg az átalakítás. A szobák illetve egyéb helyiségek jellemzői az alaprajzon megtekinthetőek. A rendezett kertben található egy grillezésre-és bográcsozásra kialakított hely, de a pihenésre és a nyugalomra vágyók is megtalálják számításaikat a csodálatos szeder fa alatt. A közelben kiváló az infrastruktúra, boltok, pékség, buszmegálló, iskola, óvoda, gyógyszertár is megtalálható. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben fekszik, közel a város központjához, de mégis távol a város zajától. Főúthoz közel és pár perc alatt autópálya elérhetőséggel. Tömegközlekedéssel pedig a 17, 22-es autóbuszjárattal megközelíthető. Tisztelettel várjuk a leendő új lakót, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget. Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét, kérem keressen bizalommal! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Traubert Pál Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY