Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 170 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 170 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 170 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8048928
Referenciaszám: U0046312
Frissítve: 3 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 7 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
876 471 Ft/m²
170 m²
Alapterület
2204 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 199 Ft
Második évtől
629 649 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MODERN MEGJELENÉS, LETISZTULT FUNKCIONALITÁS A TÁGAS ÉLETTÉRBEN. Öreghegy csendes kertvárosi részén eladó a képeken látható 170 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező ingatlan. Az épület az elmúlt hónapokban teljeskörűen felújításra, illetve átalakításra került. A felújítás során fontos szempont volt, hogy egy korszerű, modern megjelenésű épületet alakítsanak ki, illetve, hogy a mai kor igényeinek megfelelő, funkcionálisan jól kihasználható tágas életteret hozzanak létre. Ennek eredményeként létrejött egy praktikus belső elosztás, amely lehetőséget nyújt a terek igény szerinti alakíthatóságára. A felújítás minőségi anyagok felhasználásával történt, amely hosszútávon megbízható minőséget garantál az új tulajdonos számára. A két szinten elhelyezkedő lakótér által lehetővé válik egy kényelmes, tágas közös élettér kialakítása, viszont emellett a teljes elkülönülés is biztosított a felső szinten elhelyezett négy darab hálószobának köszönhetően. Mindkét szint külön fürdőszobával rendelkezik. A lakás nagy alapterülete kényelmet biztosít a berendezési tárgyak elhelyezésében. A nagyméretű falba integrált üvegfelületeken keresztül beáramló természetes fény által pedig tovább fokozódik az amúgy is tágas térérzés. A képeken látható bútorok igény szerint a vételár részét képezhetik. Az épület mögött egy külön bejárattal rendelkező épületrész is kialakításra került. Az ingatlan 2200 alapterületű osztatlan közös telken helyezkedik el, amely méreténél fogva lehetőséget nyújt az érkező vevő igény szerinti telekméret használatára. Az épület alatt 40 négyzetméter alapterületű alagsori helyiség található, amely jelenleg az ingatlan gépészeti berendezésének elhelyezését szolgálja, de a tágas mérete által tárolási célokra is tökéletesen alkalmas. Az ingatlan fűtése gázcirkó kazánnal történik a teljes alapterületen belül padlófűtésrendszer kiépítésével. Az épület a korábbi rendeltetésének megfelelően üzleti- kereskedelmi besorolással rendelkezik, amely lehetőséget biztosít vállalkozási tevékenység végzésére, azonban igény szerint átminősíthető lakóingatlanná. Budai lakásra történő csere létrejöhet értékegyeztetést követően. Öreghegy Székesfehérvár legpreferáltabb városrésze. Az ingatlan kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben helyezkedik el. Az autópálya elérhetősége innen a legegyszerűbb, forgalomtorlódás nélkül megközelíthető bármilyen napszakban. Bővebb információért várom jelentkezését. Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY