Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 119 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 119 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 119 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8144008
Referenciaszám: HZ022471-4668342
Frissítve: ma

Székesfehérvár eladó családi ház 4 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
823 529 Ft/m²
119 m²
Alapterület
457 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 439 Ft
Második évtől
414 131 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy netto 93,64 négyzetméteres, újépítésű házat kínálok Székesfehérváron!Várható átadás 2025 május-júniusAz ilyen ingatlanok általában nagyon keresettek, különösen ha modern, energiahatékony megoldásokkal vannak felszerelve, mint például hőszivattyú, napelem, és medence. Az alábbiakban összefoglalom a legfontosabb jellemzőket:Helyszín: Székesfehérvár, Maroshegy Energiahatékonysági megoldások:HőszivattyúNapelemKényelmi felszereltség:TeraszHelyiségek:3 szoba2 fürdőszobaHáztartási helyiségNappaliKonyha + étkezőKözlekedő Parkolás:2 térkövezett kocsibeállóÉpítési jellemzők:- Porotherm 30NF téglából- a napelem (2,4 kW) alapfelszereltsége a házaknak- szeglemezes tetőszerkezet lesz, 2*20 cm tetőszigeteléssel- konyhabútort tartalmazza az ár, gépesítés nélkül- DAIKIN hőszivattyús padlófűtés lesz, 240 literes meleg víz tárolóval- a fürdőszobák a szanitereket tartalmazzák, hidegburkolattal + hőpatronos törölközőszárítót is tartalmaz- nappali + közlekedő magas minőségű vinyl burkolattal, a hálószobák laminált vagy padlószőnyeg (9.000,- Ft / m2 árig)- ingatlanhoz 2 kocsibeálló tartozik (térkövezve) + 1 elektromos autó gyorstöltő- kerítés is benne van az árban- terasz burkolva és felül fedett- Rehau nyílászárók, kívül antracit, belül fehér- 3 rétegű nyílászárók, 80 mm Synego profillal, 3 rétegrendű gumi tömítéssel, alu redőnyös, elektromos vezérléssel- 4 db Daikin beltéri klíma, 1 db kültéri egység- a házak 1*32A H tarifa 3*20 A állandó nappali áram- a ház belső egyedi bútorozása igény esetén a cég saját asztalosával elkészíthető árajánlat alapján!Ez az ingatlan magas minőségű anyagokból és modern technológiákkal épül, ami jelentős előnyt jelent mind az energiahatékonyság, mind a kényelem szempontjából. Ha további részletekre van szüksége, mint például a pontos helyszín, vagy a vásárlási folyamat, mielőbb lépjen kapcsolatba velem.Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
duplakomfortoskocsibeállócsendesamerikai konyhaalacsony közös költséghőszigeteltklímaparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY