Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 112 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 112 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 112 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7873056
Referenciaszám: 165295
Frissítve: 1 napja

Eladó 4 szobás családi ház 79,9 millió Ft értékben Székesfehérváron - Sajó u. 111. lakóparkban

Székesfehérvár, Feketehegy
79,9 millió Ft
128 871 Ft/m²
112 m²
Alapterület
620 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165295 hivatkozási számú székesfehérvári családi ház. Az ingatlanok 20% önerő megfizetésével elérhetőek. Székesfehérváron Feketehegyen kínálok megvítelre új építésű családi házakat. A nettó alapterület 97 m2, nagyszerű és praktikus elrendezés a közösségi helyiség teljesen elszeparálva található az éppen pihenni vágyóktól. Nagy amerikai konyhás nappali + 3 hálószoba + fürdő Wc-vel és Wc külön is. Az ingatlanhoz tartozik egy 16 m2-es garázs , egy 25 m2-es terasz és 620 m2 saját használatú kertrész is. Az ingatlanok a látványtervnek megfelelően lesznek kialakítva. (nemesvakolat + kőburkolat) CSOK PLUSZ-RA  ALKALMAS AZ INGATLAN! Rövid műszaki leírás: - 30-as Wienerberger főfalak, 10-es Wienerberger válaszfalak - 15cm Austrotherm hőszigetelés - Daikin hőszivattyú + padlófűtés + radiátor - Daikin klímák - H-tarifás mérőóra - Műanyag, kívül antracit belül fehér színű nyílászárók (Kömmerling) - Elektromos redőny antracit színben + távirányító - Szúnyogháló - Elektromos garázskapu + 2 távirányító - Elektromos utcafronti kerítés + a telek körüli kerítés - Antracit tetőcserép - Geberites Wc (2 db) - Választható burkolatok (Hideg 7000Ft / m2) (Meleg 5000Ft / m2) - Választató beltéri ajtók - Választható szaniterek + csaptelepek Az ingatlanok csak a garázsnál érnek össze, tehát nincs közös használatú fal a szomszéddal!   Várható átadás: 2024. December   További információkért keressen bátran, akár hétvégén is. Ingyenes, bankfüggetlen CSOK és hitelügyintézés sorban állás nélkül! Az otthon érték, az ingatlan üzlet! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó székesfehérvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165295 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
2024. augusztus
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambruzs Norman Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 592 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambruzs Norman Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 592 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok