Eladó ház Szeged 208 nm
Eladó ház Szeged 208 nm
Eladó ház Szeged 208 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8053913
Referenciaszám: HZ064887-4616367
Frissítve: ma

Szeged eladó családi ház 8+1 fél szobás: 150 millió Ft

150 millió Ft
721 154 Ft/m²
208 m²
Alapterület
1027 m²
Telek
8+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 469 Ft
Második évtől
633 875 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged-Kecskés-telepen kétgenerációs, 8 szobás, 208 négyzetméteres családi ház várja új tulajdonosát, melléképülettel. A Kecskés-telep közkedvelt részén található ingatlan minden igényt kielégítő lehetőséget kínál többgenerációs életvitelre. A ház három szintes, és hozzá tartozik egy 130 négyzetméteres, több helyiségből álló, vízmentes, száraz pince, valamint egy teljes értékű felsőszint. Mind a földszinten, mind az emeleten 4 szoba+nappali található. Az alsó szint melegebb, otthonos hangulatú életterekkel rendelkezik, míg a felső szint modernebb benyomást nyújt. Az ingatlanban összesen 3 fürdőszoba található, melyből 2 káddal, 1 pedig tusolóval van felszerelve. Az ingatlan 4 éve felújításon esett át, ahol a beltéri ajtók és ablakok is cserélve lettek. A fűtés korszerűsítésekor napelemek is kerültek felszerelésre, így az ingatlan fűtése vegyes kazánnal, hűtő-fűtő klímával és gázkazánnal is megoldott. Az ingatlan 1027 négyzetméteres területen fekszik, melyhez gondozott kert is tartozik, részben térkövezve. Az udvarról megközelíthető a 58 négyzetméteres melléképület, mely akár irodának, akár lakásnak is alkalmas lehet felszereltsége és kialakítása miatt. Az udvaron fedett kocsibeálló és egy veteményes kertnek alkalmas füves terület is található. Az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában. Ha kérdése van, forduljon hozzám bizalommal, és szívesen segítek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Albert Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Albert Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY