Eladó ház Szeged 80 nm
Eladó ház Szeged 80 nm
Eladó ház Szeged 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8023272
Referenciaszám: 313604
Frissítve: 5 napja

Szeged eladó családi ház 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
998 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
730 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged-Hattyastelepen a Pancsovai utcában keresi új tulajdonosát egy nappali + 2 szobás önálló családi ház: - téglából épült falazat 10 cm-es grafit szigeteléssel - a főépület hasznos alapterülete 80 m2: egy 33 m2-es amerikai konyhás nappali + 2 külön bejáratú szoba (16 m2 és 19 m2-esek), egy mosókonyha, egy különálló wc és egy fürdőszoba található itt. - a nappaliban parafa melegburkolat, a két hálószobában pedig gyönyörűen felcsiszolt parketta található; a szülői hálóban a parkettára puha szőnyegpadló került rá. A másik szobában van egy hatalmas, tükrös beépített szekrény, melynek árát az irányár tartalmazza. Ez a szoba egy kisebb méretű fedett teraszról közelíthető meg, amely akár beépíthető és ezzel nyerünk egy nagyobb méretű előszobát, szélfogót. - van lehetőség egy 3. kisebb szoba kialakítására is a konyha áthelyezésével/az amerikai konyhás nappali megszüntetésével - a magasfényű fehér konyhabútor része egy konyhasziget, amely kihúzható asztallal rendelkezik - az ingatlan 2017-ben teljeskörű műszaki felújításon esett át - vízvezetékrendszer (csatornahálózat), villanyvezetékek teljes cseréje - napelem igény szerint felszerelhető, ennek vezetékelése, előkészítése megtörtént, napelem rendszer engedélyeztetése folyamatban - 3 fázis került bevezetésre (36 amper) - műanyag nyílászárók hő-és hangszigetelt üveggel (új bejárati ajtók, új beltéri ajtók) - a melegvizet a mosókonyhában található bojler biztosítja - elektromos fűtés (gáz nincs bekötve) Glamox fali fűtőtestekkel és egy inverteres Panasonic klímával. A fa tüzeléshez a kémény és a füstcső elő van készítve. - a padlástér beépíthető, a nappaliban lévő álmenyezet felett található a feljáró (beton födém) - új cserepek, cserépléc, fólia (a tetőszerkezet megfelelő állapotú, annak komplett cseréje nem volt indokolt) - a melléképület egy része is szigetelt, ezen a részen található egy villanyfűtésű nyári konyha külön kamrával és egy műanyag bejárati ajtóval rendelkező tároló. Ezeknek a helyiségeknek az átalakításával egy külön lakrész alakítható ki ebben az épületrészben, amely 31 m2. - a szendvicspanel garázs 2 autó tárolására alkalmas, külön wc is tartozik hozzá és van benne vezetékes víz, kézmosó is. A garázs távirányítós elektromos kapuval nyitható, csakúgy, mint az utcafronti kapu. - a nyári konyha előtti rész tetővel fedett, jelenleg itt található egy műfűvel borított terasz rész - a telek első fele térkővel burkolt és füvesített, parkosított, a hátsó rész szintén füvesített és több gyümölcsfa is elültetésre került - van fúrt kút is szivattyúval - a családi ház kertvárosi környezetben egy erdőhöz közel található - van helyben óvoda, több kis bolt, cukrászda, műfüves focipálya, játszótér, vendéglátó egységek - a 74-es busz megállója 6-8 perces sétára található - jogilag rendezett, rugalmasan megtekinthető Hitelfelvételi lehetőségek áttekintésében szívesen segítek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fenyvesi Petra ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 249 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fenyvesi Petra ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 249 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY