Eladó ház Szeged, Reizner János utca 119 nm
Eladó ház Szeged, Reizner János utca 119 nm
Eladó ház Szeged, Reizner János utca 119 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7774430
Referenciaszám: PR033087-HZ-17780
Frissítve: 3 napja

Eladó 5 szobás családi ház 101,52 millió Ft értékben Szegeden - Újszeged, kertvárosi részén lakóparkban

Szeged, Reizner János utca
101,52 millió Ft
818 742 Ft/m²
119 m²
Alapterület
172 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 331 962 Ft
Második évtől
429 023 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KERTVÁROSI  CSALÁDIAS KÖRNYEZET!!!!LAKÁSOK AZ ÖN KÉNYELMÉRE TERVEZVE!!!Újszeged dinamikusan fejlődő kertvárosias részén három lakásos projekt épül!Mind a 3 lakás belső kétszintes , emelt szintű szerkezetkész, autóbeállóval!!!A modern lakások terasszal és saját kertrésszel rendelkeznek.Várható emeltszintű szerkezetkész átadás: 2023. decemberEMELTSZINTŰ SZERKEZET TARTALMA :-elektromos villanyszerelési vezetékek komplett csövezése-földszinten és a lakószobákban padlófűtés alapcsöveinek elhelyezése aljzatbetonba-tusolóban és a fürdőszobákban törölköző szárítók helyének kiképzése-hőszivattyús rendszer kialakítása-Gépkocsi és gyalogos bejáró kialakítása szürke térkőből tervrajz szerint-utcai lemezkerítés, kiskapu, nagykapu kialakítása-telekrészek elválasztó kerítések kialakítása-közüzemi tervdokumentációk elkészítése hatóságokhoz- közmű bekötések intézéseMinden további részlettel, valamint műszaki tartalommal várom megtisztelő hívását!!!1.LAKÁS   Az első számú lakás 119,44m2+fedetlen terasz (pergola): 9,01m2Térelosztása az alábbi:Földszint: nappali, szoba, konyha +étkező, kamra, előtér, közlekedő, tusoló, wc, Emelet: 3 szoba, háztartási helyiség, fürdőA környezettel való kapcsolatot egy 9m2 terasz és a kizárólagos saját kert biztosítja.Minden lakáshoz saját autóbeálló tartozik!!!Az ingatlanok emeltszintű szerkezetkész állapotban kerülnek értékesítésre, de az építtető vállalja igény szerint a kulcsrakész állapotot is!!Remek választás lehet mindazoknak akik a kertvárosi életérzést keresik egy fiatalos újépítésű családias környezetben! Az infrastruktúra kiváló, iskola, óvoda, patika, boltok, cukrászda, étterem a közelben megtalálható. A közlekedés remek a belváros autóval pár perc, a buszmegálló 100 méterre található!  A lakást az építtető vállalaja a látványterv szerint is megcsinálni, ebben az esetben az ingatlan ára 135 millió forint!!!!Amennyiben hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, annak ügyintézését DÍJMENTESEN biztosítjuk bankfüggetlenül!!! MINDEN TOVÁBBI RÉSZLETTEL VAGY MŰSZAKI TARTALOMMAL VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
2023. december
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok