Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma 190 nm
Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma 190 nm
Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161037
Referenciaszám: H487147
Frissítve: 3 napja

Szeged eladó családi ház 6 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
683 684 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1377 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 424 746 Ft
Második évtől
548 936 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged- Kiskundorozsmán egy szépen karbantartott, nettó 190 m2-es (bruttó 250 m2), NAPPALI + 5 HÁLÓSZOBÁS, dupla komfortos családi ház eladó DUPLA GARÁZZSAL. KÖRNYÉK: Az ingatlan nyugodt, csendes, kertvárosi környezetben található. Kiváló lokációval rendelkezik, Szeged Belvárosa autóval 10 perc, M5 autópálya felhajtó 5-6 perc. A környéken 10 perces sétatávolságban óvoda, iskola, élelmiszerbolt, posta stb megtalálható. INGATLAN: A főépület földszintjén található a tágas, kitűnően benapozott amerikai konyhás nappali, amely az egyedi hangulatot teremtő kandallóval és a teraszkapcsolattal tökéletes közösségi teret biztosít a családnak. A további 5 szoba, melyből egy a földszinten található, számtalan lehetőséget nyújt a különböző funkciók kialakítására. A hálószobákon kívül lehetőség van gardrobe, dolgozószoba (HOME OFFICE esetén elengedhetetlen), vendégszoba stb. kialakítására is. A hétköznapok kényelmét segíti a 2 fürdőszoba, melyből az egyikben pezsgőfürdős kád található. A tágas kamra, a háztartási helyiség és a nagy méretű beépített szekrények teljeskörű megoldást biztosítanak a tárolásra. A földszintet és az emeletet összekötő fa lépcső különleges hangulatot teremt, igazi ékköve a lakótérnek. A konyhabútor magas minőségű, fából készült és műszakilag jól felszerelt. Az épület biztonságáról riszatórendszer gondoskodik. Két gépkocsibeállóval rendelkező, elektromos kapuval ellátott fűthető garázs a főépületből is megközelíthető. Az udvarban két melléképület található, melyből az egyik szerszámos tárolóként funkcionál, míg a másikban egy új, még nem használt, beépített SZAUNÁVAL rendelkező szabadidő helyiség kapott helyet. A telek 1377 m2-es, rendezett, szépen karbantartott. Az előkertben virágok, a hátsó részen zöldnövények és füves terület található. Az ingatlan ideális választás nagy családosoknak illetve több generációs családoknak!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Erkély:
8 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vígh Anita Otthon Centrum - Szeged - Csongrádi sgt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vígh Anita Otthon Centrum - Szeged - Csongrádi sgt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY