Eladó ház Százhalombatta, Urbárium 134 nm
Eladó ház Százhalombatta, Urbárium 134 nm
Eladó ház Százhalombatta, Urbárium 134 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8162336
Referenciaszám: FV-0045
Feltöltve: 7 napja

Százhalombatta eladó családi ház 5 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
820 149 Ft/m²
134 m²
Alapterület
610 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Százhalombatta legkedveltebb városrészén, az Urbáriumban eladó egy minden igényt kielégítő, minőségi anyagokkal épült családi ház, ami jelenlegi funkcióját tekintve 2 generációs. A 2 lakrész a szélfogóból külön bejárattal van elválasztva egymástól. A nagyobbik elrendezését tekintve egy nappali-konyha-étkezővel rendelkezik, 2 hálószobával, nagy sarokkádas fürdővel, WC-vel és kamrával szolgálja ki a tulajdonost. A kisebb rész pedig egy nappali-konyha-étkezővel, terasszal, 1 hálószobával, egy zuhanyzós fürdőszobával, valamint egy gardróbszobával adja a mindennapi kényelmet. A garázs, amiből jelenleg egy kisebb rész le van választva, közvetlen bejutást ad a házba. Az ingatlan fűtése gázcirkóval megoldott, ami padlófűtésen keresztül adja le a hőt, kivéve a szobákat, ahol is radiátorok vannak. Klíma biztosítja a kellemes hőérzetet a nyári hónapokban a nappaliban. A ház összes ablakára redőnyök vannak felszerelve. A telek széles, füvesített, gyümölcsfákkal teli és jól kihasználható. A szomszédok nagyon kedvesek és összetartó közösség jellemzi az egész utcát. Ha Önnek netán nincs szüksége a 2 generációs lehetőségre, akkor néhány fal bontásával vissza tudja állítani az eredeti állapotot, ami az alaprajzon szerepel. A ház ritkaságnak számít a városban, mind az elhelyezkedése miatt, mind pedig a funkcióját tekintve! Jöjjön el, nézze meg és legyen Öné ez a szuper ház!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázskertkertkapcsolatosjó beosztásúcsendesvilágosamerikai konyhaétkezőteraszinternethőszigeteltklímaparkettásredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY