Eladó ház Szárliget 203 nm
Eladó ház Szárliget 203 nm
Eladó ház Szárliget 203 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8167880
Referenciaszám: M273219
Frissítve: 3 napja

Szárliget eladó családi ház 4 szobás: 99,65 millió Ft

99,65 millió Ft
490 887 Ft/m²
203 m²
Alapterület
715 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 835 Ft
Második évtől
421 104 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szárligeten 2 éve teljesen felújított gyönyörű kétszintes családi ház eladó! Jellemzői: -120 cm-es sávalap, szigetelés, tégla falazat, beton födém; -15 cm-es homlokzati szigetelés; -Terran tetőcserép; -a házat falakig lebontották és onnan újra építették 2 éve; -új villanyhálózat, víz-, csatornavezeték, gázterv alapján fűtési rendszer; -kondenzációs gázkazán, radiátoros fűtőtestekkel; -szintenként egy-egy hűtő-fűtő klíma; -gázkazánnal összekötött HMV tartályból van meleg víz; -3 réteg üvegezéssel ellátott nyílászárók, redőnnyel; -minőségi, drága szerelvények, szaniterek lettek beépítve; -asztalos által készített egyedi konyhabútor gépészettel ami a vételár részét képezi -3x25 Amper erősségű háromfázis; -kiépítve a riasztó- és a kamera rendszer; -3 szoba + nappali + 2 fürdőszoba 3 Wc-vel; -4 szobát is ki lehet belőle hozni (garázs átalakításával); -nettó 170,5 m2 + 60 m2-es terasz (fele fedett) + emeleti erkély; -a ház világos, kényelmes; -alacsony rezsivel rendelkezik. Telek: -715 m2-es, körbekerítve; -térkövezett nagy udvar (4-5 gépjármű is elfér); -kettő kapu automata rendszerrel; -kert be van dréncsövezve; -saját kúttal rendelkezik, kiépítve kerti locsoló- és esőztető rendszer; -átgondolt kert, körbe sövénnyel és épített világítással, gyepfűvel borítva; -a kialakított bográcsozó hely és a nagy terasz kerti sütögetésre ad lehetőséget. Elérhetősége: -Budapest 30 perc gépkocsival; -vasútállomás 8 percen belül; -központ 8 perc; -helyi Spar bolt 10 perc; -Sportcsarnok, beülős hely, ahol lehet enni, posta, stb. 10 perc. Jöjjön el, nézze meg és garantáltan bele fog szeretni ebbe a csodás hangulatú, egyedi családi otthonba. Segítséget nyújtunk a vásárlási folyamatban INGYENESEN és EXTRA GYORSAN a CSOK PLUSZ és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra OTP Ingatlanpont Érd Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra OTP Ingatlanpont Érd Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY