Eladó ház Szalkszentmárton 102 nm
Eladó ház Szalkszentmárton 102 nm
Eladó ház Szalkszentmárton 102 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8169987
Referenciaszám: 10824760
Frissítve: 1 napja

Szalkszentmárton eladó családi ház 3 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
147 059 Ft/m²
102 m²
Alapterület
470 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   A Duna bal partján fekvő, alföldi település mindössze egy órányi autóútra fekszik a fővárostól, Dunaújváros pedig – a Pentele hídon át - 10-15 perc alatt elérhető. A község csendes utcájában, a központ közelében álló, vegyes falazatú családi ház az 1950-es években épült, 2018-ban pedig részleges felújításon esett át. Az épület korszerűsítése során az elavult ajtókat és ablakokat modern, hőszigetelt nyílászárókra cserélték, felújították a víz- és elektromos vezetékeket, a megkopott burkolatok helyett esztétikus járólapokat, illetve laminált padlót építettek be. Az összközműves ház fűtéséről gázcirkóval üzemeltetett központi fűtésrendszer gondoskodik. A rendkívül száraz, stabil falak 102 nm-es lakóteret zárnak közre, amelyen a két tágas hálószobához egy kisebb szoba, konyha, fürdőszoba és WC kapcsolódik. A nagy méretű tároló újabb lakó helyiségek kialakítására kínál lehetőséget.  A 470 nm-es telek parkosítása virágoskert, konyhakert, vagy akár kerti pihenő létrehozatala is lehetséges.   Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.   Irányár: 15 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóinternetbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vizler József CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY