Eladó ház Szabolcs 85 nm
Eladó ház Szabolcs 85 nm
Eladó ház Szabolcs 85 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7875681
Referenciaszám: H474513
Frissítve: 1 hónapja

Szabolcs eladó családi ház 3 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
123 529 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1975 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szabolcs községben, csendes aszfaltozott utcában 85m2-es 3 szobás, családi ház várja új lakóit. A községTokajtól 15 km távolságra található, Tisza melletti település, melyet történelmi hellyé nyilvánítottak. Az ingatlan 1975 nm-es telken fekszik. Vályog, és tufa falazatú. Fűtése gáz-konvektorral, és cserépkályhával megoldott. Fa nyílászárók. 3 szoba, fürdő-wc, közlekedő, előszoba, konyha-étkező, nyári konyha, kamra, pince. Találhatóak még az ingatlanon gazdálkodásra, és állattartásra alkalmas melléképületek. Az ingatlan összkomfortos, és az összes közmű be van vezetve. A Tiszától, és Szabolcsi földvártól kb 600 méterre található az ingatlan. Felújítás után akár vendégházként is funkcionálhat. A településen: - Falusi CSOK támogatás igényelhető ingatlan vásárlásra - Bölcsőde is működik, az óvoda és az iskola mellet - A tömegközlekedés jól megoldott - Bevásárlási lehetőségek adottak - Orvosi ellátás biztosított Hívjon, tekintse meg, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas László Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas László Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY