Eladó ház Sülysáp 50 nm
Eladó ház Sülysáp 50 nm
Eladó ház Sülysáp 50 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8086641
Referenciaszám: 11-2585
Frissítve: ma

Sülysáp eladó családi ház 3+1 fél szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
380 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
450 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
RETRÓ HÁZIKÓ • JÓ ÁR • KÖZEL BUDAPESTHEZ Sülysáp Laky dűlőn eladóvá vált egy jó hangulatú, közepes állapotú önálló kis ház a város szélén, közel a természethez, madárcsicsergős környezetben. Sülysáp szép földrajzi fekvésű környezetben található, szelíd dombok, jó termőföldek, halastavak, az Alsó-Tápió és a Sápi-patak teszik érdekessé és széppé. Az ingatlan alapterülete 50 nm. A telek területe: 450 nm. Zártkerti övezetben található. Átsorolás esetén jelentős értéknövekedésre lehet számítani. A telek számos tevékenységre alkalmas, kertészkedés, gazdálkodás...stb. Ideális hétvégi háznak, a világ zajától menekülőknek, természetet kedvelőknek. Jelen állapotában közepes állapotú, igény szerint alakítható. Áramellátása: 220 és 380 V. A telken 2 db kút van. Cső és fúrt kút biztosítja a vízellátást, gáz nincs. HÁZIKÓ: - kétszintes, betonfödémes, a helyiségek burkolata beton - az alsó szinten 3 helyiséget alakítottak ki, az utca felőli szoba alatt pince (18 nm) található - az emeleten egy nagyobb tér áll rendelkezésre, innen nyílik egy erkély is - a ház körbejárható, 1981-ben épült Fürdőszoba, konyha kialakítása az új tulajdonosra vár. A kertben több autó részére van beállási lehetőség. Gépkocsival 15 perc alatt elérhető az M0-s autópálya. A környéken számos kirándulásra, sportolásra alkalmas helyet találhatunk. Ár: 19 millió Ft Az ár irányár, nézze meg, tegyen ajánlatot! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízkomfort nélkülikocsibeállógarázserkélypince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY