Eladó ház Somogyszob, Arany János utca 75 nm
Eladó ház Somogyszob, Arany János utca 75 nm
Eladó ház Somogyszob, Arany János utca 75 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7910673
Frissítve: 2 hónapja

Somogyszob eladó családi ház 2 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
280 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
720 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogyszob csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcájában kínálok eladásra egy rendezett környezetben található, összközműves családi házat, melléképülettel, műhellyel, kazánházzal, garázzsal, fúrt, kerti kúttal. A körbekerített, sík területen levő ingatlan az 1980-as években épült, stabil beton alapra, tégla falazattal, vasbeton gerendás födémmel és beépíthető tetőtérrel, a tetőn bátaszéki cserép héjazat található. A rendszeresen karbantartott családiházban új redőnyös műanyag nyílászárók vannak, a fürdőszoba felújított állapotban van. A szobák világosak, fa parkettával lettek burkolva. Helyiséglista: fedett, beépített terasz, előszoba, konyha, fürdőszoba, WC, két hálószoba, nappali, kazánház, padlásfeljáró, műhely és garázs. A házban új vegyestüzelésű kazán, és gázkazán is található, a központi fűtés mind a két rendszerről működtethető. 3 fázis is be lett kötve. Az ingatlan 9 km-re található Nagyatádtól. Ez a családiház kitűnő választás lehet azoknak a családoknak, akik ki szeretnék használni a jövő januártól életbelépő családtámogatási kedvezményeket. A faluban óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő és vasútállomás is található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó beosztásúcsendesvilágoskamrateraszmelléképületműhelybútorozatlanvízórásparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 335 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 335 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY