Eladó ház Somogybabod 43 nm
Eladó ház Somogybabod 43 nm
Eladó ház Somogybabod 43 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8176444
Referenciaszám: 319812
Frissítve: 9 napja

Somogybabod eladó családi ház 1 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
439 535 Ft/m²
43 m²
Alapterület
3480 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 799 Ft
Második évtől
79 868 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlan befektetésen gondolkozol? A híres Somogybabod szerintem legcukibb házát kínálom megvételre. Babod a Balaton déli partjától 14 km-re fekszik, a gyorsforgalmi 67-es (zenélő) út vezet ide. A pazar látnivalók az enyhén lankás, zöld erdővel és szántókkal tarkított dombok közti völgyben... és a balatoni szezon nyitórendezvénye az OFF ROAD fesztivál tette rendkívül híressé és közkedvelté. Lakói és elöljárói barátságosak és jókapcsolatot ápolnak a turistákkal is. Babodhoz nem kell felöltöznöd és nem kell elhoznod a legújabb kütyüidet. Hozzd el a kerékpárod és a jó szíved. A kikapcsolódás garantált! Itt kínálok megvételre egy állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas cuki nyaralót. Jelenleg is hosszú távra van kiadva, lehetőséged van ezt folytatni vagy gond nélkül meg is szüntetni akár. Szuper lokációban: Nagyon könnyen megismerhető és megtalálható, nem lehet eltéveszteni. A házikó: A múltba kapaszkodik, de szolgálja a modern kor igényeit. Az 1940-es évek végén épült, a szoba 50 cm vastag vályog falai biztosítják a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron, a később épült konyha, fürdő, spájz falazata tégla. 2 m-es belmagassága nagy előnye, hogy kevés energiát igényel a helyiségek kifűtése/hűtése! Elosztása: (lásd alaprajz) 45 m2-en: szoba, nappali, konyha, spájz, fürdő. Az udvaron egy lemezgarázs is helyet kapott. 2018-ban jelenlegi tulajdonosai felújították: -víz-villanyvezetékek teljes cseréje és a hálózat bővítés -burkolatok cseréje -födém szigetelés -héjazat csere megtörtént. Közművek: A belterület összes kényelme adott. Vezetékes víz, csatorna stb. Gáz a telken belül. Jelenleg elektromos panel fűti be vígan a házat. A telek: -3547m2 -két oldalról út határolja -gondozott, rendezett. -a ház körül akácfákkal szegélyezett. Ajánlom azoknak, akik szeretnének csendben, nyugalomban, ingerszegény környezetben, de mégis közel a balatoni nyüzsgéshez kikapcsolódni vagy lakni. A telek nagyrésze ( gondozott) de kihasználatlan, sok lehetőséget rejt még magában. Van benne fantázia és lehetőség. További információkért vagy megtekintési szándékoddal hívj a bármely napján! Szeretettel várlak Somogybabodon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1948
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY