Eladó ház Solymár 110 nm
Eladó ház Solymár 110 nm
Eladó ház Solymár 110 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8111540
Referenciaszám: H484825
Feltöltve: 1 hónapja

Solymár eladó családi ház 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
771 818 Ft/m²
110 m²
Alapterület
920 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Solymár,II/a ker. közvetlen közeli,nagyon hangulatos, frekventált, kimondottan világos, körbenapozott és nagyon panorámás részén kínáljuk megvételre, ezt a rendkívüli adottságokkal bíró jelenleg két lakásra osztott de bármikor egybenyitható, mintegy 110nm-es, összesen négy szobás, két fürdő és konyha beosztású, alapvetően felújított, akár kétgenerációs családi házat. A ház körpanorámás teraszkapcsolattal és kertkapcsolattal rendelkezik, a 920nm-es telek teraszos kialakítású. A nappaliban, közlekedőben és a háló szobában szép parketta, a konyhában és a fürdőszobában járólap a padlóburkolat. A nyílászárok minden esetben korszerűen hőszigetelt,műanyagból készültek, harmonizálva a családi ház kialakításával. A ház 2000-ban épült hagyományos technológiával, téglából készült, hőszigetelt. A kert rendkívül igényes, megkapó kialakítású, gondozott valamint karbantartott. Az épület a telek középső részében helyezkedik el, alsó utcafronti bejáratánál legalább három állásos garázs, mögötte pince került kialakításra. Az ingatlan két utcafronttal rendelkezik. Egy rendkívüli ajánlat mind elhelyezkedését, kialakítását, intimitását, beosztását és nem utolsó sorban,egyáltalán a családi házas árakhoz viszonyított ár-érték arányát figyelembe véve.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY