Eladó ház Solymár 200 nm
Eladó ház Solymár 200 nm
Eladó ház Solymár 200 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7817314
Frissítve: 8 hónapja

Solymár eladó családi ház 4+2 fél szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
550 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 677 Ft
Második évtől
464 841 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 2 lakásos családi ház Solymár központjához közel, csendes utcában. Az ingatlan teljes telekterülete 600 m2, melyen két különálló lakás található. A két lakásnak külön gázcirkó fűtése van, így ideális otthon akár két generációnak is, vagy akár befektetőknek is kiváló lehetőségeket nyújt. A ház 1978-ban épült, majd a 2000-es évek elején felújítást és korszerűsítést kapott, így a mai kor elvárásainak megfelelően műanyag nyílászárók lettek beépítve, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. A ház 5 cm vastag dryvit szigeteléssel rendelkezik, ezzel energiatakarékos és kellemes hőmérsékletű. Az ingatlanhoz tartozik egy 15 nm-es gazdasági helyiség és egy praktikus pince is Az épületben egy külön bejáratú helyiség található, mely vállalkozás célja tökéletesen megfelelhet. Ez a lehetőség további perspektívákat nyithat az ingatlan hasznosításában. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, közel van Solymár központjához, ahol számos szolgáltatás és üzlet várja az itt lakókat. Ugyanakkor a csendes, nyugodt környezet megfelelő otthont biztosít a pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak is. Ha szeretne egy olyan családi házat vásárolni, mely két különálló lakást kínál, valamint egy külön vállalkozásra is alkalmas helyiséggel, akkor ne habozzon! Ez az ingatlan minden szempontból jó befektetés lehet az Ön és családja számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállókertcsendesvilágoskamrapincehőszigeteltredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 974 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 974 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY