Eladó ház Sóly 77 nm
Eladó ház Sóly 77 nm
Eladó ház Sóly 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7703301
Referenciaszám: HZ025934
Frissítve: 1 napja

Sóly eladó családi ház 3 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
1 232 468 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 303 Ft
Második évtől
401 031 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Sólyban ÚJ ÉPÍTÉSŰ, könnyűszerkezetes, 77 nm-s, 3 szobás,  korszerű családi ház kb.2000 nm-s telken.Rövid közforgalmú magánútról megközelíthető, BB energetikai besorolású, energiatakarékosház 5,6 KW teljesítményű NAPELEMEKKEL szerelve várja új tulajdonosát. A telek belterülethez mértenmeglehetősen nagy méretű. Egy része külön HRSZ-on van jegyezve, ami lehetőséget ad annakkülön értékesítésére, ha az új tulajdonosnak nincs szüksége ekkora méretű telekre.A víz, csatorna és villany az utcafrontról az elkészült épületig van vezetve. A gázzalmegálltak a magánút elejében. Akinek szüksége van rá, bevezetheti a lakóterületig.Az elkészült épületbe elektromos fűtőszálas PADLÓFŰTÉS lett beépítve.A meleg vizet villanybojler biztosítja. Kiegészítő fűtésként hőszivattyús KLÍMAberendezés lett telepítvemindegyik szobába.A fentiek elektromos igényének biztosítására napelemeket helyeztek a tető déli oldalára.A mérőórák a magánút bevezető szakaszán lettek elhelyezve.Az egész beltér megfelelően világos.A nyílászárók HÁROM rétegű műanyagok. Az egyik szoba oldalában praktikus, tágas GARDRÓB helyiséget alakítottak ki.A MOSÓKONYHÁBÓL szükség esetén még egy kis méretű szoba kialakítható.A nappali + konyha amerikai stílusú középen KONYHASZIGETTEL.A nappaliból könnyen elérhető a 40 nm-s TERASZ, ami funkcionálisan összekapcsoljaa házat a kerttel.A nagy méretű fürdőben kád és zuhanyzó is rendelkezésre áll.A fürdőn belül választották le a külön toalettet.Parkolni az udvar hátsó részében, beton alapra elhelyezett, 42 nm-s, két állásos lemezgarázsban lehet.További információkért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen elérhetőségemen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Erkély:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY