Eladó ház Soltvadkert 66 nm
Eladó ház Soltvadkert 66 nm
Eladó ház Soltvadkert 66 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8136237
Referenciaszám: HZ019699-4662805
Frissítve: 3 napja

Soltvadkert eladó családi ház 3 szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
560 606 Ft/m²
66 m²
Alapterület
282 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 982 Ft
Második évtől
156 356 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Soltvadkerten a nyaraló övezetben egy téliesített nyaraló!Az ingatlan a strand bejáratától 300 méterre található, ezért kiváló választás lehet azok számára, akik a nyári idényeket a nyaralójukban kívánják eltölteni.Az épület az 1980-as években épült, de 2006-ban a tulajdonosa átalakította az ingatlant a mai kor igényeinek megfelelően.A melegvízellátásról egy Ariston okosbojler gondoskodik, a fűtést cserépkályha(központi) és fűtő-hűtő klíma biztosítja, így a téli időszakokban is alkalmas lakhatásra az ingatlan.A nyílászárók jó minőségű fa nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva.A földszinten megtalálható nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, az emelet egy lépcsőn keresztül közelíthető meg, ezen a szinten 2 szoba és egy WC helyiség lett kialakítva.A szobákban laminált parketta a többi helyiségben járólap került elhelyezésre.Az udvaron található még egy kisebb tároló épület.A telken megtalálható még egy zárható garázs is. Ajánlom olyan érdeklődőknek, akik a méltán híres Soltvadkerti strandnál keresnek igényes, tágas nyaralót saját részre vagy befektetésre.Ha máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.Ingyenes, teljeskörű hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.További használt és új építésű ingatlanok széles választéka elérhető.Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tapodi Dorina Duna House Next Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 284 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tapodi Dorina Duna House Next Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 284 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY