Eladó ház Siófok 350 nm
Eladó ház Siófok 350 nm
Eladó ház Siófok 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972664
Referenciaszám: HZ034522
Frissítve: 1 napja

Siófok eladó családi ház 7 szobás: 690 millió Ft

690 millió Ft
1 971 429 Ft/m²
350 m²
Alapterület
597 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 256 155 Ft
Második évtől
2 915 824 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***ÚJ ÉPÍTÉSŰ LUXUS HÁZ KÉT ÖNÁLLÓ LAKOSZTÁLLYAL, SZAUNÁVAL, GŐZKABINNAL, FŰTHETŐ MEDENCÉVEL SIÓFOK ARANYPART LEGPATINÁSABB UTCÁJÁBAN, A SZABAD STRANDTÓL 60 MÉTERRE***A 2023 márciusában elkészült luxus otthon két lakásból áll, az alsó szinten található az egyik lakás, melyben kertkapcsolatos nappali, konyha, étkező, két hálószoba, két fürdőszoba, tároló, háztartási helység lett kialakítva. A WELLNESS RÉSZ kertkapcsolatos, melyben finn szauna, gőzkabin, zuhanyzó és wc található. LENYŰGÖZŐ, HIVOGATÓ LÁTVÁNY A SZAUNA NAGY ÜVEGFELÜLETÉN KERESZTÜL KITEKINTENI AZ ÚSZÓMEDENCÉRE. Minden évszakban jól esik a szaunázás utáni csobbanás.Modern lépcsőházon keresztül jutunk a felső lakrészbe, ahol a másik minden igényt kielégítő lakás helyezkedik el. Nappali, étkező, konyha és egy hatalmas fedett terasz, három hálószoba mindegyikéhez tartozik saját fürdőszoba. A ház magas minőségű, ízléses burkolatokkal ( Versace) van kialakítva, kellemes, igényes alapot biztosítva a berendezésnek. A beépített bútorok, mobiliák kiválasztásánál szintén törekedtek a minőségre.A kertben egy 4m x 8,5m-es fedett, fűthető medence biztosítja a kikapcsolódást. A medence mellett, a fedett teraszon egy kültéri konyha a kellemes esti sütögetések színhelye.A ház minden ablaka elektromos zsaluziával van ellátva. Az ingatlan rendelkezik riasztó és kamera rendszerrel, hűtés-fűtése, gáz és hőszivattyús klíma.Ajánlom mindazon érdeklődőknek, akik szeretik a luxust, a kényelmet, mindezt közel Siófok pezsgő részéhez, egy lépésre a Balaton parttól.Várom megtisztelő megkeresésüket, kérdéseiket akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár-Growald Tímea Katalin Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár-Growald Tímea Katalin Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY