Eladó ház Siófok 130 nm
Eladó ház Siófok 130 nm
Eladó ház Siófok 130 nm
Hirdetéskód: 7915499
Frissítve: 7 hónapja

Siófok eladó családi ház 3 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
530 769 Ft/m²
130 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 225 616 Ft
Második évtől
291 582 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magányszemélytől eladó Siófok kertvárosi részén egy 130 m2 családiház, telek mérete 900 m2, - az ingatlan kizárólagos saját tulajdon, per és tehermentes, - azonnal beköltözhető, - 3 hálószoba, nappali, étkező, konyha 2 fürdőszoba tusolós és kádas, - Az épület jó állapotú, téglafalakkal épített, összkomfortos, a 70-s években épült majd később felújításra került. - Az ingatlan kelet-nyugati tájolásu az épület és az udvar gyakorlatilag folyamatos napfényt kap déli és nyugati irányból, - Kíváló megerősített vasbeton födém koszorú és új tetőgerenda szerkezet Bramac cseréppel borítva. - a tetőtér rendelkezik a szükséges belmagassággal ezért ott további külön bejáratú önálló lakás is kialakítható, + 80-100 m2, - külső hőszigetelés nincs, - Hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve. - A házban 2 db beltéri klíma egység biztosítja a hűtést. - A fűtés és a használati melegvíz szolgáltatás központi gázkazánról üzemel, - padló burkolat: parketta, járólap, laminált padló, - Az épület mellett további nyári, mosó konyha, éléskamra, raktárhelyiség, szerszámkamra, műhely,fedett terasz, 1 állásos garázs található. - Élelmiszer-hentes-dohány bolt 300 m, centrum 1.500 m, autóbusz-vasút állomás 1.500 m, étterem 150 m, „aranypart” strand 1.500 m, - A Kert rendezett, ápolt füvesített, gyümölcsfákkal, szőlővel, dísznövényzettel és fúrt kúttal,szivattyúrendszerrel lett kialakítva, - Nagyon kedves egymásra odafigyelő, vigyázó tősgyökeres helyi lakosok a szomszédok, - Az adatok tájékoztató jellegűek. INGATLANOSOK NE KERESSENEK!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY