Eladó ház Siófok, Töreki 340 nm
Eladó ház Siófok, Töreki 340 nm
Eladó ház Siófok, Töreki 340 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7878743
Referenciaszám: H475012
Frissítve: ma

Siófok eladó családi ház 6 szobás: 435,25 millió Ft

435,25 millió Ft
1 280 141 Ft/m²
340 m²
Alapterület
3347 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 423 170 Ft
Második évtől
1 839 285 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendet, nyugalmat kedvelő új tulajdonosát várja egy exkluzív birtok Siófok Töreki városrészén, Töreki természetvédelem felügyelete alatt álló tavaitól pár száz méterre. A telek a Balatonra és az északi partra panorámás, távol a város nyüzsgő forgalmától, ugyanakkor 5 perces autóúttal a Balaton part és a belváros is elérhető. A házhoz tartozó 3376 négyzetméteres parkosított területen helyett kapott az egyedi tervezésű fő épület melyhez egy 2 állásos garázs kapcsolódik, egy minden komforttal felszerelt teljes értékű 50 nm-es vendégház, valamint egy 10x 4,5 méteres hőszivattyúval fűtött medence. A ház minőségi anyagokból épült és 2017 - 2020 között teljes felújításon esett át. Ekkor kapta a napelemeket, az öntözőrendszert. A házat egy gyönyörű kovácsoltvas automata kapun át, levendulákkal és fenyőfákkal övezett feljárón közelíthetjük meg. A ház elrendezése: - Tágas előszoba, gardróbszekrény, vendég wc - Kandallós nappali, dolgozósarok, tágas étkezős konyha - 3 Hálószoba - Gardróbszoba - 3 Fürdőszoba - Mosókonyha, - Éléskamra - 96 négyzetméteres , félig fedett panorámás terasz Vendégház : 50 nm+ 28 nm terasz Modern stílusú nappali-étkező-konyha, kilátással a medencére Hálószoba Fürdőszoba A házhoz tartozó extrák: - klíma, - riasztó, kivonuló szolgálat, kamerarendszer - kandalló, padlófűtés + radiátoros fűtés - 74 méter mély fúrt kút - automata öntözőrendszer - napelem - okos otthon kiépítés - gépészet Daikin Altherma Hibrid hőszivattyús kazán - központi porszívó A vételár a teljes berendezést tartalmazza! Amennyiben valóban egy egyedi ingatlant keres, akkor itt megtalálja. Az egész ház az eleganciát a nyugalmat sugározza. Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Terasz:
100 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY