Eladó ház Siófok, Szabadifürdő 168 nm
Eladó ház Siófok, Szabadifürdő 168 nm
Eladó ház Siófok, Szabadifürdő 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135404
Referenciaszám: 219920
Frissítve: 3 napja

Siófok eladó családi ház 6 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
713 690 Ft/m²
168 m²
Alapterület
1440 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 392 048 Ft
Második évtől
506 677 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényesre tervezett és megépített családi ház, panzió Siófokon, Szabadifürdőn! Lássa meg benne a lehetőséget és a kényelmet! Siófok, Szabadifürdő területén egy összesen 168nm-es, 6 szobás, 5 fürdőszobás utcára és kertre néző családi ház, panzió vált ELADÓVÁ! Akár befektetésként, akár lakhelyeként, nyaralójaként tekint az ingatlanra biztos lehet benne, hogy most VÉGRE megtalálta. A családi ház 1985-ben, előre átgondolt remek tervek alapján készült magas minőségű anyagok felhasználásával. Érdemes megtekinteni személyesen, nem mindennapi ingatlan, kivételes belső kialakítással! Az ingatlan 3 szinten helyezkedik el melyek önállóan is hasznosíthatóak: -pinceszinten: előtér, konyha, fürdőszoba, tároló és 2 lakószoba -földszinten: nappali(étkező), 2 fürdőszoba, konyha és 2 lakószoba -emeleten: nappali(étkező), 2 fürdőszoba, konyha és 2 lakószoba kapott helyet A tulajdonos panziónak építette mely a nyitás óta remek befektetésnek bizonyult. Az 1440nm-es kertben több autó pakolására alkalmas viacolorral fedett részektől a díszkerten át a magas fenyőfákig, grillező és sütőgetőn át szinte mindent megtalálunk. A családi ház, panzió főbb jellemzői: -168nm-es lakóingatlan 3 szinten (2 nappali, 6 lakószoba,5 fürdőszoba, közlekedő, gardrób,2 konyha, lépcsőház) -1985-ben építettek profi tervek alapján -fűtését elektromos fali NOBO panelek biztosítják(gáz nincs bevezetve) -3 szintes családi ház, panzió remek elrendezéssel -1440nm-es saját telek mely minden igényt kielégít -Igényesen megművelt kovácsoltvas korlátok és lépcsők -3-4 autó parkolására is alkalmas viacolor beállók A belső bútorzat megbeszélés tárgyát képezi. Közlekedés és elhelyezkedés: -több buszmegálló és vonatmegálló is elérhető rövid időn belül -közelben közintézmények és bevásárlási lehetőségek rövid időn belül elérhetőek. Természetesen az ár irányár. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban! Ne hagyja elveszni ezt a páratlan lehetőséget! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszpincebeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY