Eladó ház Siófok, Sóstó 76 nm
Eladó ház Siófok, Sóstó 76 nm
Eladó ház Siófok, Sóstó 76 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7925363
Referenciaszám: H477699
Frissítve: 1 napja

Siófok eladó családi ház 3 szobás: 97 millió Ft

97 millió Ft
1 276 316 Ft/m²
76 m²
Alapterület
400 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 317 170 Ft
Második évtől
409 906 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözöljük a luxus és kényelem birodalmában! Most elérhető Siófok-Sóstón, mindössze 800 méterre a Balatontól, egy lenyűgöző, 2020-ban épült, újépítésű földszintes modern ház, amely új dimenzióba emeli az otthon fogalmát! Ez a különleges ingatlan olyan jellemzőkkel büszkélkedik, amelyek magukban foglalják: ✨ Csendes, ősfás környezet, melyet a tájba illeszkedő új házak tesznek még varázslatosabbá. ✨ A telek 400 négyzetméter, míg a ház impozáns 76 négyzetméter, kiegészítve 23 négyzetméternyi terasszal és külső tárolóval. ✨ A modern ház belsejében tágas, világos amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, előszoba, háztartási helyiség, exkluzív fürdőszoba wc-vel, káddal és zuhanyzó kabinval, valamint külön bejáratú kazánház található. ✨ Az intelligens fűtést hőszivattyúval, padlófűtéssel és inverteres hűtő-fűtő klímával oldották meg, és kényelmes kandalló kiállás teszi teljessé a meleg hangulatot. ✨ A lakás nem csupán otthont, hanem életstílust is kínál, dizájnos és kényelmes elrendezésével. ✨ A telek könnyen megközelíthető szolgalmi úton az utcafronton. ✨ A biztonságot távfelügyeletre bekötött riasztórendszer, elektromos kapu, redőnyök és szúnyoghálók garantálják, amelyek az otthon luxusát tovább emelik. Ha szikrázó érdeklődést ébresztettem Önben, ne habozzon! Hívjon minket bármelyik hétköznapon, és nyissa meg az ajtót ehhez a lélegzetelállító otthonhoz, amely luxussal és kényelemmel árasztja el Önt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2020
Terasz:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY