Eladó ház Siófok, Ezüstpart 250 nm
Eladó ház Siófok, Ezüstpart 250 nm
Eladó ház Siófok, Ezüstpart 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167592
Referenciaszám: H487435
Frissítve: 3 napja

Siófok eladó családi ház 5 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
716 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 817 448 Ft
Második évtől
1 056 458 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Vendéglátó Vállalkozók! Szeretném figyelmükbe ajánlani friss ingatlanunkat,amely ideális lehetőséget kínál Önöknek, hogy új üzleti vállalkozásukat megvalósítsák! Az ingatlan 250 nm alapterületű, melyben a földszinten egy 120 nm es jól bevezetett felszerelt melegkonyhás étterem található, melyhez kerthelyiség csatlakozik. A különbejáratú emeleti részen 5 szobás, 3 fürdőszobás, lakrész található, mely alkalmas lehet saját lakhatásra, vagy vendégháznak, panziónak. Az ingatlan állapota jó, tehermentes, így azonnal birtokba vehető. Fűtéséről gázcirkó, valamint az étteremben egy hangulatos kandalló gondoskodik. Az épület bútorozott, így Önnek nem kell aggódnia a berendezés miatt. Az ingatlanhoz 716 nm-es telek tartozik, melyen min 6 autó kényelmes parkolását tudja biztosítani. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt kitűnő választás. Az ingatlan környéke biztonságos és csendes, így az ügyfelek nyugodtan élvezhetik az Önök vendéglátó egységének szolgáltatásait. A környék felkapott és népszerű, így garantáltan sok vendéget vonz majd. Összességében, ez az ingatlan tökéletes lehetőséget kínál Önöknek, hogy új üzleti vállalkozásukat megvalósítsák. Ha bármilyen kérdése van, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.Bizalommal kereshetnek és szívesen segítek Önöknek az ingatlan megtekintésében és az üzleti lehetőségek feltérképezésében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
12 m²
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Bali Erzsébet Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY