Eladó ház Siófok, Belváros 107 nm
Eladó ház Siófok, Belváros 107 nm
Eladó ház Siófok, Belváros 107 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8106215
Referenciaszám: 168667
Frissítve: 1 napja

Siófok eladó családi ház 4 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
439 600 Ft/m²
107 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 350 Ft
Második évtől
464 419 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168667 hivatkozási számú siófoki családi ház. Ön nyaral és közben még bevételét is tudja gyarapítani! Mindezt egy helyen! ELADÓ Siófok belvárosában található családi ház, melyben 3 különálló apartman került kialakításra. Az ingatlan ideális választás lehet családok, baráti társaságok számára is. Az apartmanok mindegyike kényelmes elrendezéssel és modern berendezésekkel rendelkezik.Egymástól elválasztott, privát kertrészekkel, ahol lehetőség van grillezésre vagy pihenésre. A strand és a városközpont is könnyen megközelíthető 5-8 perces séta. Barátságos környezetben,ingyenes parkolással,mégis frekventált elhelyezkedéssel bír ez az ingatlan! A 107 m2 es teljeskörűen felújított és átalakított ház az alábbi elosztású: - 26 m2 apartman -29 m2 apartman - 46 m2 apartman Mindegyik zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt konyhával,1 ill. 2 lakótérrel rendelkezik. Műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval. Azonnal birtokba vehető, igényesen berendezetten, teljesen felszerelten kerül eladásra. Az ingatlan ideális lehetőséget jelent befektetőknek is, hiszen akár rövid távra kiadva is jelentős bevételt lehet generálni. Amennyiben érdekli Önt ez a családi ház Siófok belvárosában, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletes információkat tudjunk nyújtani Önnek. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168667 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY