Eladó ház Simontornya 180 nm
Eladó ház Simontornya 180 nm
Eladó ház Simontornya 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8165187
Referenciaszám: HZ090726
Feltöltve: 4 napja

Simontornya eladó családi ház 4 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
605 556 Ft/m²
180 m²
Alapterület
290 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vállalkozásra is alkalmas ingatlan eladó SimontornyánSimontornya központi részén, csendes utcában két szintes családi ház eladó, melyben vállalkozás is végezhető.A kialakításából adódóan elsősorban az egészségügyben és a szépségiparban szolgáltató vállalkozások számára kiváló lehetőség.A házat 2009-ben építették 30 cm-es Porotherm téglából, majd 10 cm -es szigeteléssel látták el!A három rétegű üvegezéssel ellátott műanyag thermo nyílászárók, a hőszivattyús fal fűtés - és hűtés,valamint a klíma berendezés télen-nyáron alacsony költségen biztosítja a kellemes közérzetet.Az ingatlan elektromos nagykapuval és garázsajtóval, risztóval, és kamerarendszerrel felszerelt.Az elektromos betáp 3 x 16 A, mely szükség esetén tovább bővíthető. A használati meleg víz előállítását napkollektorok segítik.Az alsó szinten előtér, nappali (rendelő), szoba (iroda), étkező, konyha, fürdő és külön WC, lépcsőtér és garázs helyiségek találhatóak.A padlófűtéssel rendelkező garázsból be lehet jutni közvetlenül a lakásba is. A tető héjazata GERARD típusú 12 rétegű Zn-Al fedőlemez.A felső szinten két szoba és egy hatalmas nappali, - melyből további két szoba is kialakítható, - valamint fürdő, külön WC,gardrób, és három irányból megközelíthető erkély kapott helyet.Az ingatlan folyamatos bevételi forrással rendelkezik, mely összeg fedezi az egyéb rezsiköltségeket..Az internet és televízió szolgáltatás díjmentes.Simontornya történelmi múlttal rendelkező város, mely Tolna Vármegyében, Tamási járásban helyezkedik el. A településen keresztül halad a Sió csatorna, a közelben jelentős vízfelülettel rendelkező halas tavakat is találunk. A város állandó lakosainak száma kb.4.000 fő.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és szeretné megvásárolni ezt az ingatlant, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2009
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY