Eladó ház Simaság, Simaságon kiváló állapotú családi ház eladó 105 nm
Eladó ház Simaság, Simaságon kiváló állapotú családi ház eladó 105 nm
Eladó ház Simaság, Simaságon kiváló állapotú családi ház eladó 105 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7808883
Referenciaszám: 4156_699
Frissítve: 1 hónapja

Simaság eladó családi ház 3 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
495 238 Ft/m²
105 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Simaság csendes mellékutcájában felújított családi ház eladó. A lakóház 105 m2-es. Itt található 3 tágas hálószoba, egy konyha, egy spejz, egy közlekedő, egy wc, egy fürdőszoba, melyben kád és zuhanyzó is található és egy kazánház. Az épület néhány éve került felújításra, mely magába foglalta a teljes villanyhálózatot, korszerű dryvit rendszerű hőszigetelést, hőszigetelt nyílászárókat, valamint a tető új héjazatot kapott. A 3000 m2-es telken található még egy külön bejárattal rendelkező 50 m2-es tégla épület, mely szintén szigetelt és műanyag nyílászárókkal ellátott. Mindkét ház fűtéséről gázkazán gondoskodik és alternatív megoldásként rendelkezik még egy vegyes tüzelésű kazánnal is. A két épület fűtése külön-külön is működtethető. Az 50 m2-es épülethez kapcsolódik egy egyállásos garázs, továbbá a telken található még egy különálló tároló és egy két állásos fedett kocsibeálló. Az ingatlan ipari árammal ellátott. A településen kiváló a közbiztonság, jó a tömegközlekedés, könnyen elérhető városok (Bükfürdő, Szombathely, Sárvár) közelében helyezkedik el és az osztrák határ mindössze 25 km-re található. Az ingatlan kiváló adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas két generáció összeköltözésére, vállalkozás vagy egyéb üzleti tevékenység végzésére. Remek befektetési lehetőség. A település a falusi CSOK program része, így annak igénylése is lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakocsibeállógarázskertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesmelléképülethőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY