Eladó ház Siklós 73 nm
Eladó ház Siklós 73 nm
Eladó ház Siklós 73 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8147363
Referenciaszám: H486442
Feltöltve: 23 napja

Siklós eladó családi ház 2 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
335 616 Ft/m²
73 m²
Alapterület
520 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 110 Ft
Második évtől
103 533 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi otthonra vágyik a csendes Siklós városában? Akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek! A tehermentes, frissen felújított ingatlanunk a Kassai utcában található, mely egy kellemes és biztonságos környéken fekszik Baranya vármegyében. Az 73 nm alapterületű, 2 szobás és 1 fürdőszobás, konyha-étkezős, hűtő-fűtő klímával egy 520 nm-es telekkel rendelkezik, melynek részét képezi egy praktikus kerti tároló is. Az ingatlan állapota jó, így azonnal költözhető. A csendes környezet mellett a közlekedési lehetőségek sem okoznak problémát, hiszen a városközpont és a tömegközlekedési lehetőségek is könnyedén elérhetőek. Az autósoknak pedig az ingatlan közelében találhatóak azok a főutak, amelyek a városba és a környékbeli településekre vezetnek. Az ingatlan panorámája pedig egyszerűen lélegzetelállító. A környék zöld lankái és a város látképe egyedülálló élményt nyújtanak. Ha Ön családos, akkor biztosan nagy figyelmet fordít az ingatlan környezetére és a biztonságra. Nos, mi garantáljuk, hogy az ingatlanunk környéke csendes és biztonságos, így gyermekei nyugodtan játszhatnak az udvaron. Ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, akkor keressen minket bizalommal. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hergenrőder Jánosné Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hergenrőder Jánosné Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY