Eladó ház Sé 186 nm
Eladó ház Sé 186 nm
Eladó ház Sé 186 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156420
Referenciaszám: HZ087918-4444094
Frissítve: ma

Sé eladó családi ház 4+3 fél szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
429 570 Ft/m²
186 m²
Alapterület
1059 m²
Telek
4+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!Szombathely központjától 5 km-re, az osztrák határtól 10 percre, eladóvá vált Sé településen egy szint+tetőteres, 170 nm-es, 1990-ben épült 4+2 félszobás, dupla komfortos családi ház, amely nagyobb családnak vagy több generáció együttéléséhez is kellő szabadsággal, de egy kellemes hangulatos közös élettérrel is rendelkezik.A lakóház fölszinti részén kapott helyet a hálószoba, WC, fürdő, spájz, konyha, egy kézműves műhely, a nappali és az ebédlő. A nappali és a galériás étkező közös légtérben található. A hangulatos, épített cserépkályha is itt kapott helyet. A tetőtérben található 2+2 fél szoba, fürdőszoba wc-vel és egy konyhasarok is kialakításra került, továbbá egy pakolható padlásrész is rendelkezésre áll.A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal is megoldott, illetve a fürdőszobában és a műhelyben elektromos infrapanel is bevethető a hideg napokon.2020-ban cserélték le a bejárati ajtókat és az ablakokat (háromrétegű, szigetelt nyílászárók redőnnyel szúnyoghálóval).A családi ház és a melléképület között egy fedett szőlőlugasos terasz található.Az 1059 m2-es telket több bejáraton is meg lehet közelíteni, kihasználva az ingatlan saroktelek jellegét, autóinkat a meglévő és a műhelyből kialakítandó garázsokban is tárolhatjuk.Kiváló lehetőség lehet akár egy vállalkozás indításához is, a már meglévő 50 m2-es műhely helyére tulajdonosai 2 minigarzont álmodtak meg, építési tervvel rendelkeznek, de a megvalósítás lehetősége már az új tulajdonosra vár. A gondozott, füvesített, gyümölcsfás portál sövénnyel körbe kerített, ezáltal egy intim bensőséges udvaron tölthetünk el kellemes időt családunkkal vagy baráti körben.Gyorsan birtokba vehető, jogilag rendezett, tehermentes állapotú.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Gabriella Duna House Uránia Szombathely Az iroda összes hirdetése
+36 70 570 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Gabriella Duna House Uránia Szombathely Az iroda összes hirdetése
+36 70 570 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY