Eladó ház Sásd, Pozsony u. 120 nm
Eladó ház Sásd, Pozsony u. 120 nm
Eladó ház Sásd, Pozsony u. 120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8151091
Referenciaszám: HZ080906
Feltöltve: 17 napja

Sásd eladó családi ház 4 szobás: 23,8 millió Ft

23,8 millió Ft
198 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1423 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 074 Ft
Második évtől
94 265 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sásd Baranya vármegye egyik legdinamikusabban fejlődő kis városa. A nagyvárosok infrastruktúrájával, a kisvárosok nyugalmával büszkélkedhet a város. Bölcsőde, óvoda, általános- és középiskola, uszoda, mentőállomás, tűzoltóság, orvosi ellátás, bank, posta.... mind, mind az itt lakók rendelkezésére áll. Emellett kiváló vonat és buszközlekedés segíti az itt elők életét. A belváros közepén kínálom eladásra ezt a két családi házat, melyeket 1423 nm parkosított, zöldövezeti telken ölel körbe. Elhelyezkedését tekitve ennél jobb nem is lehetne. 5-10 perces sétával elérhető minden intézmény, bevásárlási lehetőség, orvos, posta, tömegközlekedés, .... stb. Mindkét házban 2 szoba található. Az utcafronti házban ezen kívül konyha és háztartási helyiség található. Fűtése gázkonvektorral megoldott. Az udvarban elhelyezkedő házban a két szobán kívül konyha és fürdőszoba is található. A fűtést itt kályhákkal oldották meg a lakók. Az udvarban, gáz-, víz-, és szennyvízhálózathoz való csatlakozási lehetőség adott. Ajánlom egyedülálló szülőnek nagyszülővel való költözésre, de BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ lehetőség. A két ház telken belüli elhelyezkedésének köszönhetően külön-külön is kiadható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakertkertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszásné Magyar Ilona Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 849 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszásné Magyar Ilona Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 849 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY