Eladó ház Sárvár 70 nm
Eladó ház Sárvár 70 nm
Eladó ház Sárvár 70 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8154686
Referenciaszám: HZ043750
Frissítve: 15 napja

Sárvár eladó családi ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
712 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
859 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárvár kertvárosi részén, csendes utcában eladó egy  859 m²-es saroktelken elhelyezkedő 2 hálószobás 67 m2-es családi ház.A házba lépve kabátok, cipők elhelyezésére szolgáló  tágas, világos előtér fogad. Innen az előszobába lépünk, ahonnan a jól felszerelt konyha, két tágas hálószoba, a fürdőszoba és a kamra nyílik. A ház fűtéséről egyrészt gázkazán, másrészt vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással.  A műanyag nyílászárók redőnnyel vannak felszerelve.Az ingatlanhoz tartozik még  2 db különálló, zárt garázs, egy 36 m²-es pince, egy tágas és világos műhely,  állattartásra alkalmas ólak és egy füstölő.  A gyönyörűen rendben tartott zöld udvaron található gyümölcsfák – körte, szilva, barack, ribizli, szőlő és dió – igazi kerti paradicsommá varázsolják ezt a helyet. Emellett egy öntözésre használható fúrt kút is rendelkezésre áll.Sárvár kiváló fürdővel, két hivatalosan is gyógyhellyé nyilvánított területtel, hatalmas arborétummal és a város szívében álló várkastéllyal várja az odalátogatókat.A város Szombathelytől 25 kilométerre keletre, Celldömölktől 18 kilométerre nyugatra fekszik a Rába két partján, a Gyöngyös-patak torkolatától délre, a Kemeneshát és a Vas–Soproni-síkság határán, az osztrák  határtól 38 km-re, az M84-os autóút mellett.A közelben kikapcsolódási lehetőség például:  gyógyfürdők: Bük gyógyfürdő (25 km), Celldömölk gyógyfürdő (20 km), és a Pannónia Ring (15 Km)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY