Eladó ház Sárszentmihály 122 nm
Eladó ház Sárszentmihály 122 nm
Eladó ház Sárszentmihály 122 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8168786
Referenciaszám: 319061
Feltöltve: 2 napja

Sárszentmihály eladó családi ház 4+2 fél szobás: 57,5 millió Ft

57,5 millió Ft
471 311 Ft/m²
122 m²
Alapterület
774 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 013 Ft
Második évtől
242 985 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó házaspár szeretné végre élvezni unokáik társaságát, ezért válnak meg életük munkájától. Sárszentmihály központjában jelenleg üresen várja új tulajdonosát ez a 3 szintes családi ház, mely kiváló lehetőségeket kínál. Ajánlom családi otthonként, de vállalkozásnak, iroda-üzlethelyiségnek, vagy szolgáltatásnak is teret adhat saját lakrész kialakításával. Az ingatlan 1978-ban épült hasznos alapterülete 122 m2. A PINCESZINT 88 m2, itt garázs, kazánház és tárolóhelyiségek lettek kialakítva. A 2 bejáraton át is megközelíthető FÖLDSZINT 88 m2-én 1 nappali, 3 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 wc és a közlekedő foglal helyet. A nappaliból lépcsőn jutunk fel a BEÉPÍTETT TETŐTÉRBE, ami 34 m2-en 1 nappalinak és 2 kis szobának ad teret. A nappaliból nyitjuk meg az ERKÉLYT, a két szobából pedig a padlásteret. A ház FŰTÉSÉT gázkazán és vegyestüzelésű kazán látja el. Kiegészítő fűtésként jó hőleadással bíró cserépkályha került beépítésre. A MELEGVÍZ ellátást 80 l-es villanybojler biztosítja. A ház VILLAMOS HÁLÓZATA az eredeti állapotnak megfelelően működik. Az épület jó állapotú FA NYÍLÁSZÁRÓKKAL van ellátva. A 774 m2-es telken egy 20 m2-es alápincézett garázs is található. AZ INGATLAN TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! További információ, hogy az ingatlan mögött lévő összközművesített telek egy 280 m2-es asztalos műhellyel is az eladó tulajdonát képezi. Szintén eladásra kínálja. További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) – Megbízható ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS készítése. – BANKFÜGGETLEN hitelek, állami támogatások, személyi kölcsönök, megtakarítások és lakástakarékok INGYENES ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. – Profi INGATLANFOTÓZÁS és -VIDEÓZÁS. Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! Az ingatlan megtekintése ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN történik! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN TÖBB, MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélybeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kamondi Tímea Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kamondi Tímea Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY