Eladó ház Sárszentmihály 42 nm
Eladó ház Sárszentmihály 42 nm
Eladó ház Sárszentmihály 42 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8064070
Referenciaszám: H483130
Frissítve: 3 napja

Sárszentmihály eladó családi ház 1 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
583 333 Ft/m²
42 m²
Alapterület
2524 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 110 Ft
Második évtől
103 533 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárszentmihályon eladó egy családi ház! Az ingatlan 42 négyzetméteres ahol egy szoba, étkező, konyha és fürdőszoba található. A telek 2524 négyzetméter, nagysága rengeteg lehetőséget rejt magába. Befektetésnek, vagy építkezéshez kiváló lehetőség, mivel a környék dinamikusan fejlődő. Műszaki leírás: -vegyes falazat (vályog, tégla) -gázkonvektoros fűtés -keleti tájolású -fa nyílászárók - szobában laminált parketta, többi helyiségben járólap burkolat A településen bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, posta található. Közlekedési szempontból a falu helyzete kedvező, 5 kilométerre található Szabadbattyán, amely a 7-es főút és az M7-es autópálya mentén helyezkedik el, de Székesfehérvár 5-10 perces autóúttal megközelíthető, ami fontos országos közlekedési csomópont. SZÉKESFEHÉRVÁRI LAKÁS BESZÁMÍTÁSA IS LEHETSÉGES! Bővebb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Csenge Otthon Centrum - Gárdony Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Csenge Otthon Centrum - Gárdony Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY