Eladó ház Sándorfalva 78 nm
Eladó ház Sándorfalva 78 nm
Eladó ház Sándorfalva 78 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8090872
Referenciaszám: 65_coh
Frissítve: 3 napja

Sándorfalva eladó családi ház 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
833 333 Ft/m²
78 m²
Alapterület
525 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 536 Ft
Második évtől
274 679 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szimpatikus a „Kádárkocka” de fél a felújításától? Nem szeretne órákig füvet nyírni? Akkor ezt a házat Önnek ajánlom a figyelmébe… Az ingatlan Szegedtől 12 km.re (az autópálya felhajtóktól 8 km.re) Sándorfalva egyik főutcáján található. A telek a pont elég kategória, nem ró nagy terhet a tulajdonosaira, főépülettel, melléképülettel, garázzsal, kerti filagóriával pihenésre kikapcsolódásra alkalmas, összesen 525 m2. Az főépület a közkedvelt 10X10 es téglaépítésű kádárkocka melynek a belső fűtött alapterülete 77,8 m2. Elosztása szerint 3 szobás, étkezőkonyhás, kamrával, és sarokkádas fürdővel rendelkezik. Az épület felújított, a mai igényeknek megfelelő, csak tisztasági festésre szorul. A felújítása során, sor került a homlokzati szigetelésre, a födémszigetelésére külső belső nyílászárók cseréjére a fürdőszoba felújítására. Elektromos hálózata rendben van, rézkábeles. Fűtésére több opció is a rendelkezésre áll a jelenlegi tulajdonosok a központi helyen lévő hangulatos kandallóval és klímával fűtenek, de ha az új gazdának a gázkonvektor kényelmesebb az is a rendelkezésre áll. A szigetelésnek köszönhetően a ház fenntartási költsége nagyon kedvező. A ház belső meleg hangulata és elrendezése igazi családi otthon megteremtésére ideális. A telken a 30 m2.es jó állapotú melléképület akár nyári konyhának, irodának, műhelynek is alkalmas lehet. Sándorfalva igazi kisvárosi életérzést kínál, gyors és dugómentes közlekedéssel Szegedre. Élje meg Ön is ezt a vidéki nyugalmat! Tekintse meg a fotókat, az alaprajzot a megtekintéséhez pedig keressen elérhetőségeimen. Üdvözlettel: Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣ A tulajdonosok szegedi ház cseréről is készek tárgyalni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágoskamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY