Eladó ház Salgótarján, Zagyva 150 nm
Eladó ház Salgótarján, Zagyva 150 nm
Eladó ház Salgótarján, Zagyva 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7909572
Referenciaszám: M261228
Frissítve: 3 napja

Salgótarján eladó családi ház 2+5 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
299 334 Ft/m²
150 m²
Alapterület
890 m²
Telek
2+5 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád megye, Salgótarján Zagyvarónai részén eladó egy 150 nm-es , tetőtér beépítéses, kiváló állapotú családi ház. A ház téglafalazatú, a tető néhány éve bitumenes borítást kapott. Az ingatlanban két külön lakást alakítottak ki, így tökéletes két generációs lakhatásra, vagy az egyik rész alkalmas lehet akár vendégháznak is. A nagyobb lakrész 105 nm itt a lenti szinten található egy nappali, konyha és egy kis előtér. A nappaliből vezet fel a lépcső a tetőtérbe, ahol 4 hálószoba egy fürdőszoba és közlekedő lett kialakítva. A másik lakrész 45 nm , itt egy kis előtéren keresztül a nappaliba jutunk, ahonnan egy közlekedőn át érjük el a konyhát, a fürdőszobát és a hálószobát. Mindkét lakrész felújított , kiváló állapotú, csak külön bejárattal közelíthetők meg, tehát belül, nem átjárható. A ház alagsori szintjén található a garázs, egy műhely, mosókonyha és tároló. Az ingatlan összközműves, fűtése gáz cirkós, radiátor hőleadókkal, illetve a tetőtérben inverteres klíma is működik, a konyhában pedig infra padlőfűtés. A telek körbekerített, a kerítést a közelmúltban felújították és elektromos kaput szereltek fel. Az udvar parkosított, füves és örökzöldekkel beültetett. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Hitel és egyéb állami támogatások igénybevételéhez irodánk teljes körű, díjmentes segítséget nyújt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csirke Erika Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csirke Erika Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY