Eladó ház Salgótarján, Zagyvapálfalva 141 nm
Eladó ház Salgótarján, Zagyvapálfalva 141 nm
Eladó ház Salgótarján, Zagyvapálfalva 141 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8116526
Referenciaszám: 702600430
Frissítve: 1 napja

Salgótarján eladó családi ház: 58 millió Ft

58 millió Ft
411 340 Ft/m²
141 m²
Alapterület
619 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 645 Ft
Második évtől
245 094 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Nógrád Vármegyében, Salgótarján zagyvapálfalvai részén 619 nm telken elhelyezkedő 141 nm alapterületű 2 szintes jó állapotú családi házat. Az ingatlan alsó szintje (46 nm) (szuterén) alacsonyabb belmagassággal rendelkezik (240 cm) amiben nappali, fürdőszoba-wc, kazánház-mosókonyha került kialakításra. 2. szinten (95 nm) nappali, 2 szoba-wc, spajz, erkély található. A családi házat 1979-ben építették és 2007-ben teljes felújításon esett át amelyben a nyílászárók cseréjét, tető cseréjét, villany-víz-gáz vezetékek újravezetékelését, konyha-fürdőszoba felújítását, burkolatok cseréjét oldották meg. Az otthon melegét és meleg víz ellátásáról gázkazán gondoskodik.  A telken található szerelőaknás garázs ami 2 autó befogadására is alkalmas, 46 nm fedett terasz, halas tó, szilva fa, barack fa. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését megtekintéssel kapcsolatban keressen a megadott telefonszámon. Az ingatlan részben berendezést állapotban eladó. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
19790
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY